Fiica Elenei Lasconi salută decizia USR de a o elimina de pe liste pe mama sa: "Un homofob în minus în Parlamentul European este un câştig, indiferent de cost"

  • Fiica Elenei Lasconi salută decizia USR de a o scoate pe mama sa de pe listele de la europarlamentare: „Un homofob în minus în PE e un câştig”.
  • USR i-a cerut Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung, să se retragă din campania pentru europarlamentare după declaraţiile acesteia referitoare la familia tradiţională.
  • Elena Lasconi a declarat într-un interviu TV că a votat DA la referendumul pentru Familie şi consideră că familia se poate întemeia doar între un bărbat şi o femeie.
8535 afișări
Imaginea articolului Fiica Elenei Lasconi salută decizia USR de a o elimina de pe liste pe mama sa: "Un homofob în minus în Parlamentul European este un câştig, indiferent de cost"

Fiica Elenei Lasconi salută decizia USR de a o elimina de pe liste pe mama sa: "Un homofob în minus în Parlamentul European este un câştig, indiferent de cost"

Fiica Elenei Lasconi ce se descrie pe reţelele de socializare ca fiind un activist pentru drepturile LGBTQ+, mediu şi o persoană cu viziuni socialiste a salutat decizia radicală a USR de a o elimina pe mama sa de pe listele pentru europarlamentare.

"Sunt mulţumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul European este un câştig, indiferent de cost. Grija mea este în principal faţă de LGBTQ+ din România care suferă în faţa ignoranţei şi urii”, este mesajul postat de Oana Lasconi.

Declaraţiile ei vin după ce anterior tot pe reţelele de socializare declarase că este "şocată şi dezgustată" de declaraţiile pro familie tradiţională ale mamei sale.

„ Sunt în continuare în şoc şi absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat «DA» la referendumului Coaliţiei pentru Familie pentru a susţine aşa-zisa familie tradiţională între un bărbat şi o femeie. Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, însă şi ca un membru al acelei comunităţi. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită şi şocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susţinut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte. Nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva niciodată, nu m-aş fi aşteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale. Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt şocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituţiei într-un mod jegos şi discriminatoriu. Mă doare sufletul, inima şi am palpitaţii de câteva ore. Nu susţin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidenţiale, deşi ştiu că este favorita multora pentru acel rol. Sufăr foarte mult şi nu-mi vine să cred. Consider că dacă eşti creştin şi crezi în legea iubirii ar trebui să lupţi pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să-şi aleagă calea şi să-şi poată forma o viaţă fericită şi liniştită. Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi din acest motiv nu o mai susţin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment”, a spus Oana Lasconi într-un videoclip publicat pe contul ei de Instagram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici