Filiala PSD condusă de Marian Oprişan reacţionează după plecările din partid: Trădarea rătăciţilor nu are efecte

Organizaţia PSD Vrancea, condusă de Marian Oprişan, reacţionează după plecările din partid, spunând că ”trădarea rătăciţilor nu are efecte”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2264 afișări
Imaginea articolului Filiala PSD condusă de Marian Oprişan reacţionează după plecările din partid: Trădarea rătăciţilor nu are efecte

Filiala PSD condusă de Marian Oprişan reacţionează după plecările din partid: Trădarea rătăciţilor nu are efecte

Reprezentanţii PSD Vrancea vorbesc despre trădare la comandă în cazul parlamentarilor care au părăsit partidul.

”Chiar în an Centenar, unii dintre parlamentari arată că nu au înţeles nimic din istorie şi merg pe mâna trădătorilor. Este o atitudine care dovedeşte că unii nu au caracter, ci doar interese, iar ordinele primite sunt urmate orbeşte. Au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari şi care au atacat în permanenţă partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare faţă de colegii de partid, dar şi faţă de cei care au votat PSD”, se arată într-un comunicat al PSD Vrancea.

Reprezentanţii filialei conduse de Marian Oprişan susţin că plecările din ultima perioadă urmăresc destabilizarea României, dar nu afectează poziţia PSD şi a Guvernului.

”Aceste trădări, care erau de aşteptat la acest gen de <caractere>, nu au efecte pentru PSD! Suntem un partid puternic a cărui fundaţie nu poate fi zdruncinată de astfel de dezertări. PSD a fost, este şi va fi cel mai puternic partid din România. Trădarea rătăciţilor nu are efecte nici în plan politic, căci coaliţia PSD-ALDE este stabilă şi, indiferent de promisiunile făcute, moţiunea de cenzură mult trâmbiţată de opoziţie nu va strânge necesarul de voturi! Cei care au trădat PSD sunt doar un angrenaj din acest plan subversiv de a împiedica cu orice preţ îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul capabil să conducă România. Prin alegerea lor, trădătorii care au plecat din PSD clamând interesul alegătorilor nu fac altceva decât să intre în sarabanda celor care doresc destabilizarea României”, mai arată social democraţii din Vrancea.

Fondatorul Pro România, Victor Ponta, a anunţat, miercuri, la Constanţa, că formaţiunea intenţionează să ceară înfiinţarea un grup parlamentar în Camera Deputaţilor, după ce a ajuns la 10 parlamentari.

Miercuri seara, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat "atitudinea de şobolan a doi foşti premieri ai partidului", referindu-se la plecările din partid din ultima perioadă. Nu a dat nume, dar se poate specula că a vorbit despre Victor Ponta şi Mihai Tudose.

"Nu vor reuşi (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate ", a declarat Dragnea, la Antena 3.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici