Filialele PNL Dolj şi Vrancea îl susţin pe Iohannis la prezidenţiale; PNL Argeş aşteaptă sondaje

Filialele PNL din Dolj şi Vrancea au adoptat rezoluţii pentru susţinerea lui Klaus Iohannis pentru a fi desemnat la alegerile prezidenţiale, iar PNL Argeş menţionează că, în privinţa Preşedinţiei României, candidatura trebuie să fie asumată de un liberal desemnat în urma unor sondaje de opinie.

344 afișări
Imaginea articolului Filialele PNL Dolj şi Vrancea îl susţin pe Iohannis la prezidenţiale; PNL Argeş aşteaptă sondaje

Filialele PNL Dolj şi Vrancea îl susţin pe Iohannis la prezidenţiale; PNL Argeş aşteaptă sondaje (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Mai multe filiale ale PNL au transmis luni comunicate de presă în care prezintă deciziile adoptate în cadrul Delegaţiilor Permanente Teritoriale.

Astfel, PNL Vrancea a anunţat că Delegaţia Permanentă a organizaţiei a decis sâmbătă susţinerea lui Klaus Iohannis la Congresul PNL de la sfârşitul lunii iunie pentru a candida la funcţia de preşedinte al României. Liberalii vrânceni au hotărât şi susţinerea propunerii de aderare a PNL la familia popularilor europeni.

De asemenea, PNL Dolj a anunţat că, potrivit rezoluţiei adoptate la Delegaţia Permanentă Teritorială, liberalii doljeni propun desemnarea lui Klaus Iohannis în calitate de candidat al PNL pentru funcţia de Preşedinte al României. "PNL Dolj susţine candidatura domnului Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal în cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Naţional Liberal din 27-28 iunie 2014. Considerăm că această candidatură reprezintă cea mai bună soluţie pentru PNL în momentul politic actual pentru păstrarea unităţii partidului, pentru imaginea PNL şi pentru atingerea obiectivelor din anul politic 2014", se mai arată în rezoluţia organizaţiei. Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Dolj a aprobat totodată afilierea Partidului Naţional Liberal la PPE şi fuziunea PNL-PDL.

PNL Argeş a precizat că Delegaţia Permanentă Teritorială a organizaţiei, întrunită duminică, a decis susţinerea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul din 27-28 iunie. "În ceea ce priveşte preşedinţia României, candidatura trebuie să fie asumată de un liberal desemnat în urma unor sondaje de opinie", se menţionează în comunicatul filialei. În cadrul şedinţei de la PNL Argeş, s-a mai votat fuziunea prin absorbţie cu PDL, "iar marele partid de dreapta format în urma acestui proces să se numească Partidul Naţional Liberal". Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Argeş a votat, de asemenea, afilierea PNL la PPE.

La rândul său, Delegaţia Permanentă a PNL Brăila a aprobat, cu 109 voturi "pentru" şi un vot "împotrivă", fuziunea PNL cu PDL, cât şi afilierea PNL la Partidul Popular European, conform unui comunicat transmis luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici