Firea a explicat de ce nu a mers la nunta fiului lui Dragnea: Ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marţi seara, că nu a mers la nunta fiului lui Liviu Dragnea pentru că ar fi însemnat să îi fie ruşine de ea, că nu o putea face de dragul aparenţelor şi că decizia a fost luată în familie.

9299 afișări
Imaginea articolului Firea a explicat de ce nu a mers la nunta fiului lui Dragnea: Ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine

Firea a explicat de ce nu a mers la nunta fiului lui Dragnea: Dacă aş fi mers ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine

”A fi mers la nuntă şi a fi stat la masă, a socializa, mânca, a dansa, a ma simţi bine, ce face omul la nuntă, ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine. Vă spun sincer, având în vedere discuţiile şi mesajele care se întâmplase între mine şi domnul Dragnea. Decizia, în familie, de a nu participa, în primul rând pentru a nu fi ipocriţi şi să mergem la o nuntă de dragul aparanţelor. Şi într-o relaţie personală, şi într-una personală, a salva tot timpul aparanţele înseamnă a ajunge într-o fundătură, şi eu am decis să nu mai fiu în acestă fundătură de dragul aparenţelor, de a le salva şi de a ne preface că totul este bine, curge lapte şi miere, că este roz, ca pe urmă eu şi colegii mei din ţară să decontăm un management defectuos al domnului Dragnea”, a declarat Gabriela Firea la TVR.

Ea a explicat şi motivele pentru care a oficiat cucunia civilă.

”Am promis celor doi tineri că voi oficia cununia civilă cu mult înainte de a avea ultimele discuţii cu domnul Dragnea, din care a reieşit că nu va schimba nimic în atitudinea faţă de mine, şi am vrut să mă ţin de cuvânt faţă de cei doi tineri, pentru că ei nu au nicio vină şi în continuare consider că nu am făcut un lucru rău.Ar fi fost urât din partea mea să nu oficiez cununia civilă”, a precizat Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici