Firea, despre o posibilă candidatură la prezidenţiale din afara PSD: Mă voi gândi

Primarul Gabriela Firea a declarat că se va gândi dacă va candida la prezidenţiale din afara partidului, în cazul în care la Comitetul Executiv de marţi nu va fi desemnată pentru cursă din partea PSD, menţionând că Viorica Dăncilă nu are şanse de succes.

165 afișări
Imaginea articolului Firea, despre o posibilă candidatură la prezidenţiale din afara PSD: Mă voi gândi

Firea, despre o posibilă candidatură la prezidenţiale din afara PSD: Mă voi gândi

”Mă voi gândi (dacă va candida la prezidenţiale din afara PSD, n.r). Nu vreau să spun înainte de Comitetul Executiv de marţi ce voi face, pentru că nu ar fi normal. În primul rând, i-aş demobiliza pe cei care mă susţin. Voi merge marţi la şedinţă, îmi voi spune punctul de vedere. Eu nu cred că este un atac la doamna premier. Dacă o ia personal, o rog să nu facă acest lucru, pentru că nu este corect”, a spus Gabriela Firea, la Antena3.

Primarul Capitalei a mai subliniat că premierul Viorica Dăncilă nu are şanse să fie candidat de succes.

„Câtă vreme doamna premier - de 3-4 ani, nu de ieri-azi - nu a ajuns nici măcar la jumătate din scorul partidului, nu are cum să fie candidatul PSD de succes. Şi nici nu are şansă să crească precum alţi candidaţi”, a punctat Firea.

 

Taguri:
firea,
prezidenţiale,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici