Firea le-a transmis un avertisment parlamentarilor PSD, înainte de votul pe moţiunea de cenzură

Gabriela Firea le-a transmis, sâmbătă, un avertisment parlamentarilor PSD care ar putea vota împotriva moţiunii de cenzură, afirmând că ”nu poţi să fii şi în căruţă, şi în teleguţă”, pentru că un vot împotriva moţiunii ar fi o jignire pentru electorat.

3236 afișări
Imaginea articolului Firea le-a transmis un avertisment parlamentarilor PSD, înainte de votul pe moţiunea de cenzură

Firea le-a transmis un avertisment parlamentarilor PSD, înainte de votul pe moţiunea de cenzură

”Nu se poate să fii şi în PSD şi să susţii guvernul PNL. Nu poţi să fii şi în căruţă, şi în teleguţă. Să fii parlamentar PSD, dar să votezi pentru Guvernul <Orban austeritate>, acest lucru nu poate fi admis, pentru că ar fi o jignire pentru români, pentru electorat”, a declarat Gabriela Firea.

Ea le-a transmis deputaţilor şi senatorilor social-democraţi că trebuie să îşi aducă aminte pentru cine au făcut un jurământ.

”Să pună interesul românilor mai presus decât interesul nostru. Dacă vreun parlamentar nu va mai prinde un loc pe listă, va rămâne în echipă. Nu e de bun augur să fie un război între noi. Cei care nu se vor mai regăsi pe liste sau din cauza scorului nu vor prinde un loc vor rămâne în echipă.”, a mai declarat Firea.

Un semnal similar a transmis şi preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

”Matematic avem 323 de voturi. Am luat o decizie. În cazul în care un parlamentar PSD nu votează moţiunea sau lipseste nemotivat în ziua în care va fi votul o perioadă, respectiv până după alegerile generale, va fi suspendat din PSDva fi suspendat din PSD. Cu alte cuvinte, nu va participa pe listele Partidului Social Democrat la viitoarele alegeri”, a declarat vineri seara Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici