Firea, mesaj după şedinţa CEx: Cei din frunte trebuie să se aşeze pe ultimul loc. Sunt multe de spus dar nu mai are rost

Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a transmis, miercuri, după şedinţa CEx al PSD, un mesaj pe Facebook, potrivit căruia ”importante sunt buna credinţă şi altruismul”, iar ”cei din frunte trebuie să se aşeze pe ultimul loc”. ”Sunt multe de spus dar nu mai are rost”, a mai susţinut ea.

874 afișări
Imaginea articolului Firea, mesaj după şedinţa CEx: Cei din frunte trebuie să se aşeze pe ultimul loc. Sunt multe de spus dar nu mai are rost

Firea, mesaj după şedinţa CEx: Cei din frunte trebuie să se aşeze pe ultimul loc. Sunt multe de spus dar nu mai are rost

”Pentru că importante sunt buna credinţă şi altruismul. Pentru că cei din frunte trebuie să se aşeze pe ultimul loc. Pe primul: naţiunea şi oamenii ei. Pentru că sunt multe de spus dar nu mai are rost. Pentru că e treaba multă şi când eşti sus şi când eşti jos. Dacă îţi pasă. #PentruOameni. #PentruViitorulCopiilorNostri”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea a postat şi o fotografie cu un citat din Winston Churchill: ”Succesul înseamnă să treci de la un eşec la altul fără să pierzi din entuziasm”.

În timul şedinţei CEx de marţi au existat discuţiile aprinse între Gabriela Firea şi Marian Oprişan.

„A fost o discuţie, nu are rost să mai intrăm în detalii. A fost o discuţie legată de faptul că eu am reiterat şi am adus aminte colegilor mei că am stabilit nişte principii, că nu ne mai vedem în afara CEx-ului şi am explicat că de aceea eu nu am fost ieri la acea întâlnire, la CEX-ul paralel, iar dumnealui a spus că se simte jignit”, a precizat Firea.

Viorica Dăncilă a anunţat, marţi noapte, după şedinţa CEx al PSD că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Ea a precizat că nu e un moment de slăbiciune, ci este un gest de demnitate făcut pentru partid.

Marcel Ciolacu a preluat interimatul la conducerea formaţiunii.

Totodată, Paul Stănescu l-a înlocuit pe Mihai Fifor în funcţia de secretar general.

Un Congres al PSD ar putea avea loc în luna februarie, a anunţat Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici