Firea o ironizează pe Dăncilă: Dacă indică un ghişeu unde să depunem candidatura, voi face înscrierea

Gabriela Firea o ironizează pe Viorica Dăncilă şi spune că, dacă i se va indica un ghişeu unic unde să îşi depună oficial candidatura pentru prezidenţiale, va face acest lucru. Iniţial, premierul a subliniat că primarul general nu şi-a anunţat înscrierea în cursă.

1201 afișări
Imaginea articolului Firea o ironizează pe Dăncilă: Dacă indică un ghişeu unde să depunem candidatura, voi face înscrierea

Firea o ironizează pe Dăncilă: Dacă indică un ghişeu unde să depunem candidatura, voi face înscrierea

„Doamna premier a spus că nu am fost sondată, măsurată decât la iniţiativa unor partide din opoziţie, a unor publicaţii, pentru că nu m-am înscris cu candisatura. Dar cine s-a înscris? În afară de domnul Pleşoianu care a anunţat de ceva timp că vrea să candideze, doamna premier a spus trei CEx că nu candidează, apoi spune că va candida dacă i se cere. Atunci am considerat că nu trebuie să mergem la ghişeu să depunem o candidatură. Dacă marţi, la Comitetul Executiv, ni se indică celor care dori să mergem undeva să depunem o candidatură, la un ghişeu unic cu siguranţă voi face înscrierea. Dar câtă vreme iniţiativele au fost făcute doar public prin declaraţii, nu înţeleg de ce pentru mine se crează un criteriu excepţional, şi anume că trebuia să mă înscriu”, a declarat Gabriela Firea, la Antena3.

Precizările vin după ce Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că dacă Gabriela Firea va anunţa că va candida la prezidenţiale, acest aspect va fi discutat în cadrul Comitetului Executiv Naţional.

„Gabi Firea nu şi-a anunţat candidatura. Dacă şi-o va anunţa vom avea o discuţie în cadrul Comitetului Executiv naţional”, a spus premierul.

Taguri:
firea,
dăncilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici