Florin Cîţu acuză: Vizita lui Dăncilă în SUA e privată. Asta înseamnă deturnare de fonduri şi închisoare

Senatorul PNL Florin Cîţu a afirmat că vizita premierului Viorica Dăncilă în SUA e privată şi nu ar trebui suportată din bugetul de stat. Liberalul a precizat că această călătorie pe banii statului înseamnă deturnare de fonduri şi se pedepseşte cu închisoarea.

2539 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu acuză: Vizita lui Dăncilă în SUA e privată. Asta înseamnă deturnare de fonduri şi închisoare

Cîţu: Vizita lui Dăncilă în SUA e privată. Asta înseamnă deturnare de fonduri şi închisoare

„Vioricăi i s-a stricat maioneză! American Chamber of Commerce în România, AmCham, a dat un comunicat clar- nu este implicată în vizită premierului României în SUA. În traducere, Viorica, bichonul şi antropologul se duc într-o călătorie privată în SUA. Treaba lor. Pe noi ne interesează altceva. Cine plăteşte? Pentru că este o vizită privată costul cu această călătorie trebuie suportat doar de Viorica, bichon şi antropolog. atât. Orice cheltuială de la buget pentru această călătorie înseamnă deturnare de fonduri şi se pedepseşte cu închisoarea. Viorica ai grijă mare. Curtea de Conturi tăce acum dar nu va mai tăcea în câteva săptămâni. Garantez”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Reacţia senatorului PNL vine în contextul în care Camera de Comerţ Americană în România a transmis, duminică, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că nu este implicată în organizarea vizitei premierului Viorica Dăncilă în USA.

Premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 22 - 29 septembrie. Şeful Executivului va fi însoţită de ministrul de Externe Ramona Mănescu şi ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici.

Taguri:
sua,
dăncilă,
cîţu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici