Florin Cîţu anunţă că îl dă în judecată pe ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă

Senatorul PNL Florin Cîţu a anunţat că îl va da în judecată pe ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, pentru afirmaţia făcută luni în plenul Camerei Deputaţilor, prin care l-a acuzat pe liberal că a condus "un atac speculativ" împotriva leului în anul 2008.

368 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu anunţă că îl dă în judecată pe ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă

Florin Cîţu anunţă că îl dă în judecată pe Dănuţ Andruşcă: Când vorbeşte gura fără tine, plăteşti!

"Când vorbeşte gura fără ţine, plăteşti! Anonimul ministru al economiei a avut astăzi un discurs în Parlamentul României în care m-a atacat direct, acuzându-mă de atac speculativ împotriva mondei naţionale în 2008. A mai făcut-o şi ministrul Teodorovici. Pentru a lămuri acest lucru, îi aduc la cunoştinţă ministrului Andruşca că îl dau în judecată pentru afirmaţia publica pe care a făcut-o de la tribuna Camerei Deputaţilor, pentru calomnie şi pentru că mi-a afectat imaginea publică. Andruşca, eşti bun de plată! P.S. Aviz amatorilor", a afirmat Florin Cîţu, într-o postare luni seară pe Facebook.

"Nu găsiţi, stimaţi colegi, că sunt acuzat de devalorizarea monedei naţionale exact de partidul care l-a promovat senator pe unul dintre cei care au condus atacul speculativ împotriva leului de la finalul anului 2008? Da, mă refer la actualul senator Cîţu, domnul Cîţu, fost economist al unei bănci comerciale. Şi nu este singurul personaj cu afinităţi liberale, fost conducător de bancă comercială care a atacat leul. În cârdăşie cu domnul Cîţu, în 2008, s-a aflat şi Lucian Isar", a spus, luni, Dănuţ Andruşcă de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple prin care PNL cere demisia acestuia.

De asemenea, Andruşcă a mai precizat că cei 67 de semnatari ai textului moţiunii simple ar trebui să îşi dea demisia pentru că sunt fie "plagiatori şi farisei", fie "incompetenţi".

Deputaţii au dezbătut, luni, moţiunea simplă prin care liberalii îi cer demisia lui Dănuţ Andruşcă din funcţia de ministru al Economiei, urmând ca votul să fie acordat în plenul de miercuri.

"La 9 luni de când aţi fost învestit în funcţia de ministru al Economiei nu observăm progrese în ceea ce priveşte soluţionarea problemelor portofoliului administrat. Dacă e să fim cinstiţi, nici pe dumneavoastră nu v-am observat, în afara gafelor, bâlbelor sau umorului involuntar care v-au însoţit puţinele ieşiri publice. Sunteţi un ministru care dă fiori şi când tace şi când lipseşte!", i se adresează liberalii ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, în textul moţiunii simple depusă de grupul PNL din Camera Deputaţilor.

În moţiune, PNL face referire la faptul că ministrul Dănuţ Andruşcă a blocat legile redevenţelor, minelor şi apelor minerale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici