Florin Cîţu anunţă că va candida la Congresul PNL

Premierul Florin Cîţu a declarat joi, la Digi 24, că va candida pentru o funcţie în cadrul partidului, la Congresul PNL, fără a preciza funcţia vizată.

1232 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu anunţă că va candida la Congresul PNL

Florin Cîţu anunţă că va candida la Congresul PNL

„În acest moment mă concentrez pe buget (...)Orice alte discuţii se poartă la timpul lor(...)Sunt vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, am o experienţă pe care am acumulat-o în aceşti ani, şi sunt sigur că voi candida în congresul PNL pentru o funcţie. Cred că pot să contribui la vârf în Partidul Naţional Liberal cu experienţa pe care am acumulat-o în această perioadă”, a spus Cîţu, care a evitat să precizeze dacă vizează şefia partidului.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că în curând vor fi alegeri în partid, adăugând că orice membru al PNL poate să candideze pentru orice funcţie de conducere din PNL.

„Vom declanşa cât de curând procesul de alegeri ample în PNL care vor începe cu organizaţiile locale, apoi filialele judeţene şi, la sfârşit, va avea loc Congresul PNL. Orice membru al partidului poate să candideze pentru orice funcţie şi este un exerciţiu democratic extrem de important în perioada care va urma”, a spus Orban.

Florin Cîţu a fost întrebat, sâmbătă, într-o altă conferinţă de presă, dacă va candida la Congres, iar răspunsul său lasă loc de interpretări: „Sunt vicepreşedinte al PNL, vă daţi seama, cu toţii vrem să candidăm la Congres”. El a precizat că „este prea devreme” pentru o asemenea discuţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici