Florin Cîţu, despre argumentul lui Ciolacu pentru care nu îl vrea premier: Mi se pare bizar

  • Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că i se pare „bizar” că liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu îl vrea premier.
  • Cîţu spune că şi el ar avea o listă întreagă cu persoane de la PSD pe care nu le-ar dori în guvern.
2134 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, despre argumentul lui Ciolacu pentru care nu îl vrea premier: Mi se pare bizar

Florin Cîţu, despre argumentul lui Ciolacu pentru care nu îl vrea premier: Mi se pare bizar

„PNL vine în fiecare zi cu încă o flexibilizare. Suntem singurii care încercăm să rezolvăm aceste negocieri”, spune Florin Cîţu, cu privire la negocierile cu social-democraţii.

Referitor la decizia conducerii partidului ca el să fie persoana propusă pentru a fi premier, liderul liberal afirmă: „Să ştiţi că PNL are o decizie în Consiliul Naţional să nu facă alianţă cu PSD şi astăzi negociem cu ei”.

Preşedintele PNL precizează că discuţiile nu ar trebui să fie despre persoane, ca reacţie la declaraţiile liderului PSD, Marcel Cioacu, care a spus că Florin Cîţu nu ar trebui să fie premier, deoarece a fost demis de Parlament din funcţia de prim-ministru.

„Până la urmă nu despre asta este vorba, Am auzit şi eu acest argument, mi se pare bizar. În primul rând, o moţiune de cenzură împotriva unei singure persoane este neconstituţională, asta ar însemna că cei de la PSD nu vor niciunul dintre membrii Guvernului să fie în viitorul Guvern. Mi se pare că ne ducem într-o direcţie greşită, când vorbim despre persoane”, a afirmat preşedintele PNL.

Preşedintele PNL a menţionat că şi el ar avea o listă întreagă cu persoane cu persoane de la PSD pe care nu le-ar dori în guvern.

De asemenea, el a transmis un mesaj şi către colegii din partid: „Am văzut că sunt colegi de la PNL care sunt ok ca premierul să fie desemnat de alte partide, este bizar, dar asta e”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că „este logic” ca, din moment ce PSD a câştigat alegerile, să ceară ca primul premier să fie de la PSD. Marţi seara liberalii au decis ca primul prim-ministru să fie de la PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici