Florin Cîţu, despre convocarea BPN: „Nu a fost doar un SMS, a fost şi o discuţie telefonică şi o discuţie faţă în faţă”

  • Florin Cîţu a anunţat că în această săptămână îşi va depune candidatura pentru şefia PNL.
  • Totul este bine, mergem înainte, a spus Cîţu care a mai anunţat că miercuri va avea loc o şedinţă a BPN PNL deşi preşedintele liberal Ludovic Orban s-a împotrivit.
457 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, despre convocarea BPN: „Nu a fost doar un SMS, a fost şi o discuţie telefonică şi o discuţie faţă în faţă”

Florin Cîţu anunţă când îşi depune candidatura pentru şefia PNL: Totul este bine, mergem înainte

Florin Cîţu a spus că preşedintele Ludovic Orban a fost informat despre şedinţa Biroului Permanent Naţional în cadrul căreia va fi nominalizat viitorul ministru de Finanţe.

„Vă asigur că toate procedurile au fost respectate, nu a fost doar un SMS, a fost şi o discuţie telefonică şi o discuţie faţă în faţă.... Mâine vom demonstra că avem majoritatea necesară”, a spus Cîţu.

Premierul a dezvăluit că va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL cu moţiunea intitulată România liberală. Candidatura va fi depusă în partea a doua a săptămânii, a precizat Cîţu.

Şeful Guvernului este optimist şi a anunţat că va câştiga alegerile din PNL deoarece se bucură de susţinere în cadrul partidului, în ciuda dezvăluirilor privind trecutul său.

„Nu a venit târziu, susţinerea a venit când trebuie, totul este bine, mergem înainte.. Sunt un om politic pe picioarele mele, nu a fost nici un reproş”, a adăugat Florin Cîţu.

Declaraţiile au fost făcute marţi seara, la finalul unei şedinţe la care au participat Florin Cîţu şi susţinătorii săi din PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici