Florin Cîţu, în război cu PSD, din cauza inflaţiei: „Eu distrug cu date fake news-ul”

  • Florin Cîţu spune că România este pe locul şase în UE la inflaţie.
  • Cîţu le sugerează reprezentanţilor PSD să le ofere scuze românilor pentru inflaţia din timpul guvernării lor.
  • Cîţu: „În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflaţiei din UE 3 ani la rând.”
544 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, în război cu PSD, din cauza inflaţiei: „Eu distrug cu date fake news-ul”

Florin Cîţu, în război cu PSD, din cauza inflaţiei: eu distrug cu date fake news-ul

Premierul Florin Cîţu susţine că informaţiile care circulă despre inflaţie reprezintă un fake news şi anunţă că România este pe locul şase în UE la acest capitol. În plus, Cîţu le sugerează reprezentanţilor PSD să le ofere scuze românilor pentru inflaţia din timpul guvernării lor.

Florin Cîţu a postat mesajul pe Facebook.

O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflaţie. Astăzi România este pe locul şase în UE cu o rata a inflaţiei de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creştere economică, cea mai rapidă revenire economică şi am scos România din topul ruşinii. Asta înseamnă guvenare pe principii liberale. Acum pregătim măsurile pentru perioada post-pandemie şi pentru a asigura cea mai bună perioadă din istorie din punct de vedere economic pentru toţi românii”, scrie în mesajul postat joi de premier.

Florin Cîţu mai scrie pe reţeaua de socializare că în timpul guvernării PSD România a avut cea mai mare rată a inflaţiei din UE.

„În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflaţiei din UE 3 ani la rând. Mai clar, România a condus topul ruşinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialişti. Rata inflaţiei în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu şi-au cerut scuze în faţa românilor pentru o astfel de "performanţă. Cine ştie, poate astăzi este ziua în care îşi vor cere scuze”, a precizat şeful Guvernului.

Joi, prim-ministrul Florin Cîţu se va întâlni la Palatul Victoria cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi delegaţia lui. Ei vor discuta despre proiectele incluse în PNRR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici