Florin Cîţu nu acceptă existenţa altui premier decât din partea PNL: ”Este singurul scenariu”

PNL nu a pus condiţii cine să fie premierul din partea PSD peste un an şi jumătate, a spus, joi, preşedintele liberalilor, Florin Cîţu, care a afirmat că „singurul scenariu” este cu premier PNL în prima parte a rotaţiei stabilite între liberali şi social-democraţi pentru funcţia de prim-ministru.

954 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu nu acceptă existenţa altui premier decât din partea PNL: ”Este singurul scenariu”

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Avem o propunere de premier cu care noi credem că am deblocat aceste negocieri. Eu zic că este o mare victorie pentru PNL. (...) Noi nu am pus condiţii. Nici pentru peste un an jumătate nu am pus condiţie să nu fie preşedintele Marcel Ciolacu. Noi suntem mai indulgenţi”, a spus, joi seara, preşedintele PNL, Florin Cîţu.

Acesta a afirmat că premierul este cel care va numi miniştrii, iar singurul scenariu este că premierul va fi de la PNL.

„Premierul este şeful (pentru a numi miniştrii - n.r.). Va fi implicat sută la sută. Este singurul scenariu! Premierul va fi de la PNL”, a spus Cîţu.

Întrebat dacă el va fi preşedintele Senatului, Florin Cîţu a răspuns că nu s-a discutat acest lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici