Florin Cîţu, optimist pentru economia post-pandemie. ”Salariul mediu nominal creşte semnificativ”

Premierul Florin Cîţu susţine că salariul mediu nominal creşte semnificativ, la fel şi puterea de cumpărare a românilor.

938 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, optimist pentru economia post-pandemie. ”Salariul mediu nominal creşte semnificativ”

„Veşti excelente pentru toţi românii! Salariul mediu nominal CREŞTE semnificativ. Puterea de cumpărare a românilor CREŞTE semnificativ. Pregătim economia pentru perioada post - pandemie. Creşterea economică în 2021, de care vor beneficia toţi românii, o să fie peste toate estimările de la începutul anului. Vă garantez”, a postat, vineri, premierul pe Facebook.

Florin Cîţu oferă date INS, potrivit cărora, comparativ cu luna martie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 7,7%.

„Câştigul salarial în raport cu evoluţia preţurilor de consum:

▪ Indicele câştigului salarial real a fost 104,5% pentru luna martie 2021 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.
▪ Indicele câştigului salarial real a fost 105,0% pentru luna martie 2021 faţă de luna precedentă"
, susţine premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici