Florin Cîţu: Parlamentarii din PSD m-au înjurat şi ameninţat cu bătaia, cel mai vocal fiind Iordache

Senatorul PNL Florin Cîţu îi acuză pe parlamentarii din PSD că l-au „înjurat şi ameninţat cu bătaia” în timpul discursului susţinut miercuri, în plenul reunit al Parlamentului. Liberalul prezicează că cel mai vocal a fost chiar vicepreşedintele PSD Florin Iordache.

1621 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: Parlamentarii din PSD m-au înjurat şi ameninţat cu bătaia, cel mai vocal fiind Iordache

Florin Cîţu: Parlamentarii din PSD m-au înjurat şi ameninţat cu bătaia, cel mai vocal fiind Iordache

„Trebuie să vedeţi asta! O parte a discursului meu de azi (miercuri-n.r) din Parlamentul României. Peste două sute de senatori şi deputaţi PSD m-au înjurat pe tot parcursul discursului iar în final au trecut la ameninţări cu bătaia. Bineînţeles cel mai vocal, chiar în primul rând, naşul OUG 13, tovarăşul Florin Iordache”, a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Florin Cîţu a susţinut, miercuri, în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, un discurs în urma declaraţiei premierului Viorica Dăncilă privind Programul Preşedinţiei rotative a României la Consiliul UE.

„Nu vreţi să respectaţi valorile europene. Vreţi să furaţi şi să nu plătiţi pentru asta, atât. Dacă vreţi să fiţi credibili, atunci opriţi tăvălugul din justiţie şi aplicaţi imediat recomandările Comisiei de la Veneţia şi MCV-ului”, a declarat Florin Cîţu, în plen.

Pe tot parcursul discursului se aud voci ale celorlalţi parlamentari. Călin Popescu Tăriceanu îi atrage, la un moment dat, atenţia că a depăşit timpul de vorbire.

https://www.facebook.com/florin.citu/videos/10215808430181967/

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici