Florin Cîţu: Vom merge la negocieri cu o strategie pentru fiecare în parte. Premierul să fie de la PNL

Preşedintele PNL Florin Cîţu a spus marţi că la negocierile pe care le va avea cu USR şi PSD va merge cu o strategie pentru fiecare în parte, dar că premierul trebuie să fie de la PNL.

1074 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: Vom merge la negocieri cu o strategie pentru fiecare în parte. Premierul să fie de la PNL

Florin Cîţu: Vom merge la negocieri cu o strategie pentru fiecare în parte. Premierul să fie de la PNL

„Noi vom mege la aceste negocieri cu o strategie pentru fiecare în parte, dar un lucru rămâne cert, premierul este al PNL”, a spus Cîţu la finalul şedinţei BPN al PNL de marţi seara.

Acesta a precizat că atât la negocierile cu PSD, cât şi cu USR „mergem cu premier liberal”.

Biroului Politic Naţional a stabilit marţi seara flexibilizarea mandatului pentru negocieri şi echipa de negociere. Acesta este condusă de Florin Cîţu şi din ea mai fac parte cei patru vicepreşedinţi şi secretarul general.

Potrivit declaraţiilor lui Florin Cîţu, negocierile vor începe miercuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici