Flutur a anunţat că va candida la preşedinţia CJ Suceava: Mă aşteptaţi în 2016? Vin!

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat, sâmbătă, la o adunare electorală organizate la Suceava, că va candida în alegerile din 2016 pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava şi că proiectul său principal este ca Bucovina să fie o perlă a turismului.

495 afișări
Imaginea articolului Flutur a anunţat că va candida la preşedinţia CJ Suceava: Mă aşteptaţi în 2016? Vin!

Gheorghe Flutur (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Mă aşteptaţi în 2016?Vin!", a spus Flutur în faţa a peste o mie de membri şi simpatizanţi ai PDL care au participat la întâlnirea electorală.

El a arătat că va trebui să candideze să se întoarcă la Consiliul Judeţean pentru că acum a constatat că toate proiectele importante promovate de el sunt oprite şi a declarat că proiectul său principal este ca Suceava şi Bucovina să devină un pol de dezvoltare turistică prin finanţări atrase prin proiecte europene.

"Ponta se afişează cu mănăstirile acum", a spus Flutur care a menţionat că PSD se mândreşte cu aceste monumente, dar că este nevoie de finanţare pentru reabilitarea monumentelor istorice şi pentru clădirile de patrimoniu care se dărâmă.

El susţine că un proiect special, cu finanţare europeană pentru ca Bucovina să devină un pol de dezvoltare turistică, poate asigura fondurile pentru ca întreg judeţul să devină o perlă turistică.Totodată, el consideră că printr-un asemenea proiect pot fi salvate clădirile de patrimoniu, dar înseamnă şi finanţare a infrastructurii rutiere.

"De ce a oprit PSD marile proiecte de drumuri care leagă principalele obiective turistice?", s-a întrebat Flutur.

El le-a cerut membrilor PDL Suceava mobilizare la alegerile europarlamentare arătând că de rezultatul votului va depinde şi pentru bătălia pentru reîntoarcerea în administraţia judeţeană.

"Ştiu că unii spun că e bine că nu e Flutur la Consiliul Judeţean. Unii din salariaţi spun că nu puteai cu ală: leşinau, li se făcea rău, lucrau. Acum e mai uşor am înţeles că stau toată ziua la calculator. Eu le promit că dacă mă întorc, nu-mi schimb năravul, ba va trebui să recuperam ce am pierdut patru ani, să facem proiecte, să dezvoltăm în continuare zona pentru că atâtea sunt de făcut în acest judeţ", a spus Flutur.

Liderul PDL a arătat că în perioada când a fost preşedinte al CJ Suceava între 2008-2012 s-au aprobat numeroase proiecte, meritul principal fiind al primarilor care s-au implicat să atragă fonduri pentru comunităţile lor, dar că, din păcate, multe investiţii nu mai sunt continuate de guvernul PSD.

El a spus că s-a uitat şi la şoseaua-muzeu de centură a Sucevei, începută în 2008, care nu a fost încă finalizată de PSD.

"Halal! Aşa făceam noi? De câte ori era aici ministrul Transportului până o termina? Ăştia se joacă doar cu cariocele pe hărţi", a mai declarat Flutur.

El şi-a exprimat nemulţumirea că nord-estul ţării este uitat de guvern, situaţie în care s-a ajuns din cauză că nu are cine din partidul aflat la guvernare să atragă atenţia şi asupra acestei zone.

"Nu uitaţi! Mai sunt doi ani şi sigur ne întoarcem. Fiţi uniţi, să dăm tonul de la Suceava că dreapta românească porneşte de aici şi să facem un scor bun, să ne facă cinste!", a mai spus Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici