Flutur a votat la Gura Humorului pentru "demnitatea românilor în Europa şi în lume"

Şeful campaniei electorale a PDL, Gheorghe Flutur, a votat, duminică dimineaţa, la Gura Humorului, localitatea sa de domiciliu, pentru "demnitatea românilor în Europa şi în lume".

17 afișări
Imaginea articolului Flutur a votat la Gura Humorului pentru "demnitatea românilor în Europa şi în lume"

Flutur a votat la Gura Humorului pentru "demnitatea românilor în Europa şi în lume" (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Flutur a votat la secţia nr. 159 din Gura Humorului, oraşul unde locuieşte.

El a spus că a votat pentru continuitate, pentru modernizarea României, pentru descentralizare şi aplicarea referendumului din 22 noiembrie.

"Am votat pentru binele românilor, să fie reprezentaţi de un preşedinte ferm, onest. Am votat pentru demnitatea românilor în Europa şi în lume", a spus Flutur.

Acesta a plecat imediat spre Bucureşti, urmând să coordoneze activităţile din ziua votului la sediul central al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici