Flutur: Colegiul Director PDL a acordat în unanimitate sprijin Guvernului pentru măsurile anticriză

Colegiul Director al PDL a decis duminică, în unanimitate, să susţină Guvernul pentru măsurile de limitare a cheltuielilor bugetare şi de relansare economică a României, a anunţat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

18 afișări
Imaginea articolului Flutur: Colegiul Director PDL a acordat în unanimitate sprijin Guvernului pentru măsurile anticriză

Flutur: Colegiul Director PDL a acordat în unanimitate sprijin Guvernului pentru măsurile anticriză (Imagine: Octav Gane/Mediafax Foto)

Flutur a precizat, după şedinţa Colegiului Director al partidului, care a durat mai bine de patru ore, că toţi membrii acestui for al PDL susţin Guvernul în aceste măsuri.

El a spus că, în şedinţa de duminică seară, Guvernul urmează să aprobe aceste măsuri care, probabil, vor fi depuse luni la Parlament.

"După prezentarea făcută de primul-ministru, în unanimitate, Colegiul Director a acordat sprijin pentru aceste măsuri", a afirmat Flutur.

Guvernul urmează să îşi asume răspunderea în faţa Parlamentului pentru două proiecte de lege, dintre care unul va conţine măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare, iar al doilea proiect va reglementa recalcularea pensiilor conform principiului contributivităţii şi reevaluarea pensiilor de invaliditate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici