Flutur: Graniţele dintre fostul PLD şi fostul PD trebuie să dispară cât mai repede

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat sâmbătă la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că graniţele între fostul PLD şi fostul PD trebuie să dispară şi că ar trebuie să existe o omogenizare în organizaţiile PDL din ţară, întrucât guvernarea e prioritatea numărul unu.

18 afișări
Imaginea articolului Flutur: Graniţele dintre fostul PLD şi fostul PD trebuie să dispară cât mai repede

Flutur: Graniţele dintre fostul PLD şi fostul PD trebuie să dispară cât mai repede (Imagine: Mediafax Foto)

"Graniţa trasată într-un partid e periculoasă. Vrem mai multă omogenizare, pentru că PDL e un singur partid. Nu mai trebuie să discutăm despre oamenii PLD şi cei din PD. Nu ne trebuie graniţe, iar dacă există, acestea trebuie să dispară cât mai repede", a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că, pentru PDL guvernarea e prioritară, adăugând că în următorii ani vor apărea mari provocări, cărora democrat-liberalii vor trebui să le facă faţă.

"E bine când un şef din partid este tras de mânecă, pentru că nu toată lumea trebuie să stea nemişcată în spatele său. Dar, mai importante sunt spre exemplu proiectele regionale. Cel de la Timiş nu va veni la Iaşi să întrebe dacă vreţi bani pentru şoseaua care să lege Moldova de Ardeal. Trebuie să ne batem noi, cei de aici, pentru asta", a declarat Gheorghe Flutur.

Totodată, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur i-a îndemnat pe cei şase parlamentari democrat-liberali din judeţul Iaşi să preia şi colegiile în care partidul a fost învins.

"E o prostie ca PDL să fie absent în colegiile în care a pierdut. Actualii parlamentari trebuie să se ocupe şi de restul colegiilor. Ar fi o greşeală imensă să le lăsăm celor de la PSD sau PNL", a mai spus Flutur.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a asistat sâmbătă la Iaşi la lucrările Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Iaşi, el fiind coordonatorul filialei ieşene.

În cadrul şedinţei, liderul PDL Iaşi Dan Cârlan a fost reconfirmat la şefia organizaţiei, el obţinând votul de încredere din partea celor peste 500 de delegaţi democrat-liberali din judeţ prezenţi la reuniune.

La începutul lunii ianuarie, senatorul Dumitru Oprea, fostul lider al PLD Iaşi, i-a cerut lui Dan Cârlan să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Iaşi, după ce acesta a pierdut mandatul de deputat, deşi a candidat într-un colegiu socotit fief portocaliu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici