Flutur: Grupul PDL din Cameră va solicita anchetarea membrilor comisiei Udrea

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a anunţat, luni, după şedinţa BPN, că grupul parlamentar al partidului din Camera Deputaţilor a fost mandatat să solicite anchetarea membrilor Comisiei Udrea care apar în înregistrarea audio difuzată în presă.

16 afișări
Imaginea articolului Flutur: Grupul PDL din Cameră va solicita anchetarea membrilor comisiei Udrea

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Gheorghe Flutur a spus că o temă aflată pe ordinea de zi a şedinţei Biroului Permanent Naţional a fost mandatarea conducerii de la Camera Deputaţilor, a grupului parlamentar PDL, pentru a solicita Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi verificarea şi anchetarea celor patru membri care se ocupă de cazul Udrea pornind de la relatările din mass-media din stenograma care a fost făcută publică.

"PDL, prin grupul de la Cameră, va solicita Comisiei juridice verificarea, anchetarea şi stabilirea responsabilităţilor, pentru acei membri ai comisiei care se antepronunţă, aşa cum rezultă din demersul din stenogramele date publicităţii săptămâna trecută", a anunţat Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici