Flutur: În cazul Monicăi Iacob Ridzi funcţionează prezumţia de nevinovăţie

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa BPN, că Monica Iacob Ridzi beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, precizând că PDL a fost primul partid care a fost de acord cu demersurile din Parlament în acest caz.

20 afișări
Imaginea articolului Flutur: În cazul Monicăi Iacob Ridzi funcţionează prezumţia de nevinovăţie

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Gheorghe Flutur a răspuns, astfel, la afirmaţia făcută de preşedintele Traian Băsescu, într-un interviu publicat de "Gazeta Sporturilor", potrivit căreia "era corect ca PDL să o suspende din funcţia de ministru pe Monica Iacob Ridzi până când se pronunţa Parchetul" şi că aceasta "are responsabilitatea falsului, dacă l-a făcut".

"PDL a fost primul care a fost de acord cu toate demersurile din Parlament, transparente, deci niciodată nu am dorit să fie paravan Parlamentul pentru niciun membru al PDL, nici pentru Monica Ridzi. Am fost cei care de la tribuna Parlamentului am cerut să se facă dreptate", a spus vicepreşedintele PDL.

El a precizat că nu acelaşi lucru s-a întâmplat în grădina PSD, care a folosit Parlamentul pentru Adrian Năstase şi pentru alţii, ca un scut, în toată această perioadă.

Despre faptul că Monica iacob Ridzi şi-a păstrat, în toată această perioadă, funcţia în cadrul conducerii PDL, Flutur a răspuns "Noi am cerut procedurile parlamentare să se pună în aplicare şi să fie transparent aplicate. În rest, funcţionează prezumţia de nevunovăţie şi deocamdată nu avem alte elemente".

Preşedintele Traian Băsescu declară, într-un interviu publicat luni de "Gazeta Sporturilor", că era corect ca PDL să o suspende din funcţia de ministru pe Monica Iacob Ridzi până când se pronunţa Parchetul şi că aceasta "are responsabilitatea falsului, dacă l-a făcut".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici