Flutur: Nimeni nu a cerut demisia doamnei Ridzi

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a afirmat, luni, după şedinţa BPN, că nimeni din forul de conducere nu a cerut demisia sau demiterea ministrului Monica Iacob Ridzi, şi că PDL va vota în Parlament decizia comisiei de anchetă, dacă vor fi argumente.

22 afișări
Imaginea articolului Flutur: Nimeni nu a cerut demisia doamnei Ridzi

Flutur: Nimeni nu a cerut demisia doamnei Ridzi

Întrebat dacă Theodor Stolojan sau Ioan Oltean şi-a prezentat punctele de vedere în şedinţa BPN, Flutur a spus că "fiecare are dreptul la opinie".

Întrebat dacă a cerut cineva demisia ministrului Ridzi, vicepreşedintele PDL a spus: "Nimeni nu a cerut demisia doamnei Ridzi", acelaşi răspuns fiind dat şi la întrebarea dacă a cerut cineva demiterea acesteia din funcţie. "Nu s-a discutat acest lucru", a ţinut să precizeze Flutur.

El a adăugat că PDL este un partid democratic, care are personalităţi, şi astfel ar fi o greşeală să se impună un anumit punct de vedere.

"Nu este în strategia noastră aşa ceva. Ideal este să ieşim cu punctele de vedere, să ne consultăm", a menţionat el.

Întrebat dacă PDL va vota în Parlament o decizie a comisiei parlamentare de anchetă privind începerea urmăririi penale, Gheorghe Flutur a spus că "aşa cum au votat comisie de anchetă, dacă vor fi argumente, fără niciun fel de probleme, PDL va vota".

"Nu suntem umbrelă de vreme rea pentru nimeni în această ţară, mai puţin pentru membrii PDL. Vom vota, dacă argumentele vor fi în acest sens", a mai comentat Flutur.

"În acest caz, nu mai contează ce verdict va da DNA. La momentul actual, avem o problemă de imagine, privind suspiciunea cheltuirii banului public şi va trebui să găsim o soluţie pentru a rezolva această problemă", declara, săptămâna trecută, Theodor Stolojan.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean declara, tot săptămâna trecută, pentru MEDIAFAX, că scandalul în care este implicat ministrul Tineretului Monica Iacob Ridzi aduce prejudicii de imagine partidului şi a aprecizat că nici partidul nu a gestionat cel mai bine această stare de fapt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici