Flutur: Parlamentarii PDL pot depune amendamente la bugetul de stat dar trebuie să motiveze sursa

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional, că parlamentarii PDL pot depune, până pe data de 7 ianuarie, amendamente la legea bugetului de stat pe 2010, dar că trebuie să motiveze sursa alocării acestor sume.

30 afișări
Imaginea articolului Flutur: Parlamentarii PDL pot depune amendamente la bugetul de stat dar trebuie să motiveze sursa

Flutur: Parlamentarii PDL pot depune amendamente la bugetul de stat dar trebuie să motiveze sursa (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Flutur a declarat că în prima şedinţă a conducerii PDL din 2010 s-a discutat despre calendarul accelerat al adoptării bugetului de stat, apelul făcut către parlamentarii PDL fiind să nu lipsească la comisii şi să depună amendamentele până pe 7 ianuarie.

Vicepreşedintele PDL a arătat că în 7 ianuarie comisiile de buget-finanţe din Camera Deputaţilor şi Senat se vor întâlni pentru a discuta aceste amendamente, în ideea ca pe 13 ianuarie bugetul de stat să fie aprobat în plenul reunit al Parlamentului.

"Important este ca parlamentarii să fie prezenţi şi să aducă amendamente. Ai noştri colegi se sincronizează între ei, au termen până joi să depună aceste amendamente, dar trebuie să motiveze sursa de la care s-ar găsi bani. Vor face propuneri rezonabile ţinând seama de restricţiile pe care le impune bugetul", a spus Flutur.

Flutur a mai spus că PDL speră ca miercuri, în şedinţa de plen din Senat, să se aprobe legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, iar în momentul în care şi Camera Deputaţilor va începe activitatea să intre şi în dezbaterea acestei Camere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici