Flutur: PNL e un SRL, Tăriceanu e guvernat de PSD

Preşedintele executiv al PLD Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Constanţa, că PNL este un SRL, iar Călin Popescu Tăriceanu "face zilnic de la ora 7.00 la 15.30 guvern cu Geoană, apoi cu Miluţ şi Constantinescu", transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului Flutur: PNL e un SRL, Tăriceanu e guvernat de PSD

Flutur: PNL e un SRL, Tăriceanu e guvernat de PSD

„PLD are actualmente 80.000 membri şi este un partid deschis, ce descurajează formarea de bisericuţe. Trebuie să evităm greşelile PNL, care este un SRL. Călin Popescu – Tăriceanu este guvernat de PSD, face zilnic de la ora 7.00 la 15.30 guvern cu Geoană, apoi cu Miluţ şi Constantinescu”, a spus Flutur.

Flutur a mai declarat că liberal-democraţii vor obţine cel puţin 10% la alegerile europarlamentare

Vicepreşedintele PLD a afirmat că susţine modificarea Constituţiei pentru crearea unei noi republici, în care să se regleze controlul interinstituţional.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici