Flutur: PSD încearcă un cumul putere-opoziţie

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, duminică, la Suceava, la lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile europarlamentare, că PSD încearcă "un cumul putere-opoziţie" şi că vrea să acţioneze ca în perioada guvernării PNL, când "faţă de public era în opoziţie, dar la ciolan împreună".

14 afișări
Imaginea articolului Flutur: PSD încearcă un cumul putere-opoziţie

Flutur: PSD încearcă un cumul putere-opoziţie (Imagine:Mediafax Foto)

Flutur a spus că PDL şi PSD au un parteneriat împreună şi că lucrurile merg, iar în Guvern este "chiar în regulă", dar că PSD încearcă un cumul "putere-opoziţie".

"S-a vorbit dacă e moral cumulul pensie-salariu, dar acum PSD face cumul putere-opoziţie. România nu poate fi guvernată cu jumătate de normă", a spus Flutur, care a adăugat că 60 la sută din PSD este la guvernare, iar 40 la sută critică guvernarea.

"Este sindromul învăţat cu PNL. Faţă de public e în opoziţie, iar la ciolan, împreună", a spus vicepreşedintele PDL, care a cerut PSD "să împartă pe din două şi binele şi greul".

Gheorghe Flutur le-a cerut membrilor de partid să acţioneze pentru ca PDL să câştige aceste alegeri europarlamentare care sunt foarte importante pentru viitorul partidului, fiind un semnal pentru alegerile prezidenţiale.

"Semnalul arată cine va fi câştigătorul alegerilor prezidenţiale. Vorbim de soarta şi viitorul PDL pentru cel puţin şapte ani. Nu e o problemă de week-end care trebuie privită uşor", a spus vicepreşedintele PDL.

El le-a cerut membrilor PDL să pună în mişcare toate structurile de partid.

"În politică nimeni nu e frate cu tata", a spus Flutur, care a solicitat democrat-liberalilor să intre în luptă, iar aceasta să fie "decentă, dar fermă".

"Nu avem voie să dăm greş", a mai spus vicepreşedintele PDL, care a subliniat că după ce PDL a reuşit să câştige puterea politică în judeţul Suceava, după 16 ani de dominaţie PSD, va trebui să se menţină ca principala forţă politică din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici