Flutur: PSD şi PNL vor "să joace alba-neagra" cu guverne în ajunul venirii FMI

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, duminică, la Fălticeni, că PSD şi PNL vor "să joace alba-neagra" cu guverne în ajunul venirii misiunii FMI în România, care va trebui să dea tranşa de bani necesară pentru plata pensiilor şi salariilor bugetarilor.

22 afișări
Imaginea articolului Flutur: PSD şi PNL vor "să joace alba-neagra" cu guverne în ajunul venirii FMI

Flutur: PSD şi PNL vor "să joace alba-neagra" cu guverne în ajunul venirii FMI (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că în ceea ce priveşte votul pentru aprobarea Guvernului Croitoru PSD şi PNL au o responsabilitate imensă.

"Vreau să-i văd şi eu în ajunul venirii FMI, care trebuie să ne dea tranşele de bani pentru a plăti pensii şi bugetarii, că se joacă de-a alba-neagra cu guvernele, să le trântească sau nu pentru că ei au făcut o coaliţie pentru campania electorală, nu pentru binele României", a spus Flutur.

El a arătat că soluţia este la mâna PSD şi PNL care pot vota acest guvern format şi din tehnocraţi.

"Să voteze Guvernul Croitoru, care are şi o parte de tehnocraţi pentru ca România să meargă înainte. Jumătate este din fostul guvern, dar să nu uităm că acest guvern propus de Lucian Croitoru este doar din 14 miniştri. Sunt şi oameni noi, la Interne, la Externe şi Agricultură. Oameni noi, care nu au făcut politică", a spus Flutur.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Fălticeni, că majoritatea parlamentară îl susţine în continuare pe Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici