Flutur: Remanierile nu se anunţă cu 2 săptămâni înainte. Poate consulţi măcar liderii

  • „Remanierea nu o anunţi cu două săptămâni sau poate consulţi măcar liderii partidului”, spune preşedintele interimar al PNL, Gheorghe Flutur, după ce Cîţu ar fi vrut o remaniere în rândul miniştrilor liberali.
  • A fost o discuţie despre remaniere, dar premierul nu a participat.
972 afișări
Imaginea articolului Flutur: Remanierile nu se anunţă cu 2 săptămâni înainte. Poate consulţi măcar liderii

Flutur: Remanierile nu se anunţă cu 2 săptămâni înainte. Poate consulţi măcar liderii

Întrebat, duminică seara, după anunţul lui Dan Vîlceanu, care vrea să plece şi de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, dacă vor urma şi alte schimbări în Guvern, cerute de PNL, Flutur a spus: „am văzut şi eu anunţul domnului Vîlceanu pentru că şi-a dat demisia din funcţia de secretar general şi a anunţat că îşi va da demisia de la minister după discuţia cu premierul. A fost o discuţie săptămâna trecută legată de posibile evaluări şi remanieri, dar acea discuţie, din câte ştiu eu, nu a fost făcută cu premierul. Este atributul premierului României”.

În opinia preşedintelui interimar al PNL, zilele următoare sunt măsuri urgente de luat, social-economice, în condiţiile în care viaţa românilor s-a înrăutăţit, s-au scumpit produsele alimentare, benzina şi motorina: „Aici trebuie să avem reacţie de răspuns şi ştiu că premierul are propuneri concrete”.

Întrebat dacă Florin Cîţu era prea ocupat cu „jocurile interne de partid”, de evaluarea pe care spunea că a iniţiat-o, Flutur a răspuns, la Antena 3, că o remaniere „nu o anunţi cu două săptămâni sau poate consulţi măcar liderii partidului să vezi ce se întâmplă”.

Flutur a adăugat că nu au fost discuţii despre aşa ceva, evaluarea miniştrilor în plină criză trebuie cântărită, însă nici nu a exclus vreo remaniere.

Întrebat, mai departe, ce rol a avut preşedintele Klaus Iohannis în această schimbare, preşedintele interimar al PNL a răspuns: „nu cred că a avut niciun rol. Nu ne-am întâlnit, nu am avut discuţii. Nu ştiu să fi avut vreo implicare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici