Flutur: Sancţionarea filialelor cu rezultate slabe nu este o noutate

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa Colegiului Director, că sancţionarea filialelor care nu au un scor bun la alegerile pentru PE nu este "ceva nou", astfel de schimbări în organizaţii având loc şi după alegerile parlamentare.

12 afișări
Imaginea articolului Flutur: Sancţionarea filialelor cu rezultate slabe nu este o noutate

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă în şedinţa Colegiului Director s-a discutat despre condiţia impusă filialelor de a obţine un scor cel puţin egal cu media partidului pe ţară, Gheorghe Flutur a spus: "În primul rând, vreau să vă spun că nu este ceva nou. PDL a făcut analize legate de performanţă şi la ultimile alegeri şi am operat animite modificări, vă amintesc câteva filiale unde s-a schimbat conducerea pentru o performanţă sub aşteptări".

El a spus că, la momentul acesta, "toată lumea este conştientă de responsabilitatea pe care o are" şi s-a declarat optimist că au înţeles mesajul ăsta.

"Am pus problema în mod constructiv şi avem încredere în oamenii noştri că înţeleg mesajul să facă un scor mai bun decât la alegerile din toamnă", a mai spus Flutur.

Vicepreşedintele PDL a arătat că în Colegiul Director s-a făcut o evaluare aceea ce s-a întâmplat în acest interval de campanie la PDL.

"Pentru noi, obiectivul principal este să urmărim cum ajunge mesajul în teritoriu şi cum se explică populaţiei ceea ce face Guvernul în primul rând", a arătat Flutur, precizând că s-a discutat şi despre "participarea, în special în week-enduri, a oamenilor, a reţelei electorale", în campanie.

El a menţionat că democrat-liberalii sunt interesaţi de aceste două săptămâni de bătălie electorală, unde partidul este pregătit să "tureze" motoarele la maxim în structurile de bază.

De altfel, Flutur a ţinut să menţioneze că legătura între centru şi organizaţiile teritoriale este constantă.

"Noi avem audio-conferinţe o dată la două zile cu cei din teritoriu unde le transmitem şi se ştie foarte clar că aşteptăm rezultate", a spus Flutur.

Desrpe prima parte a campaniei, Flutur a spus: "În general suntem mulţumiţi, dar acolo unde s-ar putea mai bine, sigur că ne trimitem şi oameni de la centru, participăm şi noi, pentru că este timp ca toată ţara să se mobilizeze".

El a arătat că, după week-endul trecut, unde au avut loc mai multe acţiuni pe Moldova, urmează altele în sud, la Craiova, Constanţa şi în Ardeal, la Alba Iulia, unde vor fi prezenţi toţi liderii partidului iar în week-end şi miniştrii PDL.

Potrivit unor surse din partid, conducerea PDL a pregătit pentru şedinţa Colegiului Director un mesaj clar către preşedinţii de filiale: "Cine nu îşi face norma, pleacă după alegeri!". Astfel, organizaţiile locale trebuie să obţină un scor electoral cel puţin la fel de bun ca cel de la alegerile parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici