Flutur: Tăriceanu este greierele risipitor, iar Boc este furnicuţa truditoare care a strâns puţin cureaua

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă la Botoşani, că Victor Ponta este "copilul sovietic" de la şcoala lui Ion Iliescu, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, "greierele risipitor", în timp ce Emil Boc este "furnicuţa truditoare care a strâns puţin cureaua".

53 afișări
Imaginea articolului Flutur: Tăriceanu este greierele risipitor, iar Boc este furnicuţa truditoare care a strâns puţin cureaua

Flutur: Tăriceanu este greierele risipitor, iar Boc este furnicuţa truditoare care a strâns puţin cureaua (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Flutur a spus, în cadrul Consiliului judeţean de coordonare al PDL Botoşani, că PDL scoate ţara din criză, arătând că această criză are o cauză clară, şi anume populismul din anii 2007 - 2008.

"Greierele risipitor Tăriceanu a risipit banii fără să gândească, iar Emil Boc este o furnicuţă harnică, truditoare, care a strâns puţin cureaua", a spus Flutur.

El a arătat că acum s-a înfiinţat Uniunea Socialistă "Ponta şi asociaţii", care au intrat în acţiune, iar pentru ei creşterea economică e ca "tămâia în casa Satanei pentru că lor le este bine unde este greu şi unde pot veni cu populismul".

Flutur a mai spus că Moldova a fost ţinută în sărăcie de PSD după principiul bolşevicilor, că unde este rău celorlalţi le va fi bine.

El i-a transmis lui "Victoraş" că Moldova l-a mai răsturnat o dată, la Iaşi, dar acolo el era în calitate de copilot.

Gheorghe Flutur a spus că Victor Ponta este "copilul sovietic de la şcoala lui Ion Iliescu, învăţat cu demagogie, cu minciună, copilul de casă din seraiul sultanului Năstase".

Sâmbătă, la Botoşani, are loc Consiliul judeţean de coordonare al PDL Botoşani, primarul municipiului, Cătălin Flutur, fiind singurul candidat la şefia organizaţiei judeţene a partidului, la acţiune participând şi preşedintele partidului, Emil Boc.

Pentru funcţia de conducere a organizaţiei judeţene PDL Botoşani a fost depusă o singură candidatură, cea a primarului municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, care a mai deţinut această funcţie până în luna mai 2010, când a demisionat, asumându-şi astfel rezultatele slabe obţinute de organizaţia botoşăneană la alegerile prezidenţiale.

Pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte ale organizaţiei PDL Botoşani au fost depuse patru candidaturi şi s-au înscris în cursă doi primari, cel al comunei Flămânzi, Constantin Pitorac şi cel al comunei Pomârla, Dumitru Chelariu, dar şi doi deputaţi, Cătălin Obuf Buhaianu şi Stelică Strugaru.

La această şedinţă a organizaţiei PDL Botoşani participă şi preşedintele partidului, premierul Emil Boc, care va prezenta şi moţiunea în baza căreia va candida la preşedinţia partidului la Convenţia Naţională din 14 mai.

Pe lângă premierul Emil Boc, la alegerile PDL Botoşani de sâmbătă se află mai mulţi membri ai Guvernului, între care ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, Roberta Anastase şi lideri PDL din organizaţii ale Moldovei.

În prezent organizaţia PDL Botoşani este condusă interimar de senatorul Dan Humelnicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici