FOCUS: Olteanu, Antonescu, Blaga, Voiculescu, Diaconescu, în oferta de candidaţi pentru Capitală

O mare parte a liderilor cu notorietate din partidele mari a decis să candideze în Capitală, printre aceştia aflându-se liberalii Bogdan Olteanu, Crin Antonescu, Ludovic Orban, conservatorii Daniela Popa şi Dan Voiculescu, democrat-liberalul Vasile Blaga sau social-democratul Cristian Diaconescu.

69 afișări
Imaginea articolului FOCUS: Olteanu, Antonescu, Blaga, Voiculescu, Diaconescu, în oferta de candidaţi pentru Capitală

FOCUS: Olteanu, Antonescu, Blaga, Voiculescu, Diaconescu, în oferta de candidaţi pentru Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Colegiul 4 pentru Senat îi are ca protagonişti pe Şerban Nicolae (PSD), pe Anca Boagiu (PDL), în timp ce, din partea PNG, este înscris Daniel Fuciu, fost candidat al formaţunii pentru fotoliul de primar general al Capitalei. Aurel Cristea candidează din partea PRM, iar Desideriu Kovacs Ladislau, din partea UDMR.

La Camera Deputaţilor, colegiul 4 îi are drept candidaţi pe Costică Canacheu (PDL), Ingrid Zarour (PNL), Toader Simona (UDMR), Larisa Adriana Antipa (Alianţa PSD+PC), Ioniţă Ştefan Cătălin (PRM) şi Felegean Mihail Stelian (PNG-CD). Din partea Partidului Verde Ecologist candidează avocatul Paula Iacob, iar din partea PPPS, Georgian Rădulescu.

În Colegiul 5 din Bucureşti, candidează pentru un post de senator secretarul general al PDL, Vasile Blaga, contracandidaţii săi fiind: Ioan Dănuţ Fleacă, de la PNL, Constantin Trăistaru, de la Alianţa PSD+PC, şi Adrian Tudor, de la UDMR. Din partea PRM, candidează Marcela Pătraşcu, iar din partea PNG-CD, Horia Dorobanţu.

La Camera Deputaţilor, în colegiul 5, Dragos Dincă, fost candidat PNL pentru fotoliul de primar al sectorului 2, intră în competiţie cu Pop Georgian, de la Alianţa PSD+PC şi Edmond Tălmăcean (PDL), Sterea Nicolae (PRM), Ionescu Robert Constantin (PNG-CD) şi Pap Tontsch Kinga, din partea UDMR. În acest colegiu candidează şi Valentin Niculiţă, din partea Partidului României Europene.

În colegiul 6, pentru Senat, cel mai cunoscut candidat este cel al PDL, Cristian Rădulescu, contracandidaţii acestuia fiind: Anton Ion Niculae Mărăşescu, ( Alianţa PSD+PC), Caius Irinel Iliescu (PNL), Istvan Bathory (UDMR), Daniela Cercelaru (PNG-CD) şi Angela Mihaela Bălan, din partea PRM.

Pentru Camera Deputaţilor, în colegiul 6 candidează: Rodica Nassar ( Alianţa PSD+PC), Mihai Dragomir, din partea PRM, Florin Melciu ( PNL), Silviu Tudorel Filimon, de la PDL, Csilla Fazakas, de la UDMR şi Eugen Popp, de la PNG-CD.

Colegiul 7 pentru Senat este vizat de proaspătul democrat-liberal Ioan Talpeş, care va intra în competiţie cu Mihai Adrian Cîmpurean, de la Alianţa PSD+PC, jurnalistul Cristian Ţopescu, din partea PNL, Benedek Nagy, de la UDMR, Reza Heidari, de la PNG-CD şi Paul Florian Simion, din partea PRM, şi de Gheorghe Susanu, din partea PPPS.

În Colegiul 7 pentru Camera Deputaţilor candidează: Florian Popa (Alianţa PSD+PC), Sebastian Ştefan Szobotka (PNL), Mihai Cristian Atanasoaiei (PDL), Georgeta Motea, tehnician, de la UDMR, Mariana Ceanu, de la PNG-CD şi Iovici Teodor Victor, din partea PRM.

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici