Forţa Civică a avut în 2012 peste jumătate din organizaţii fără membri cotizanţi. Câte cotizaţii a strâns anul trecut

Forţa Civică, formaţiunea condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, nu a înregistrat anul trecut în mai mult de jumătate dintre organizaţiile teritoriale niciun "membru cotizant", beneficiind însă de membri care şi-au plătit obligaţia financiară faţă de partid în 20 din cele 48 de filiale.

502 afișări
Imaginea articolului Forţa Civică a avut în 2012 peste jumătate din organizaţii fără membri cotizanţi. Câte cotizaţii a strâns anul trecut

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Forţa Civică a declarat pentru anul 2012 plata cotizaţiilor a 1.219 "membri cotizanţi", cei mai mulţi regăsindu-se în Arad (245), unde au fost achitate contribuţii de 1.095 de lei. În schimb, cei 112 membri din Dâmboviţa au reuşit să depună cotizaţii de 27.795 de lei, iar cei 5 membri din Bucureşti au achitat 27.078 de lei. În total, cotizaţiile strânse de Forţa Civică s-au ridicat la 124.360 de lei.

Între organizaţiile menţionate cu zero membri cotizanţi pentru anul trecut se numără Alba, Bacău, Bihor, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Diaspora, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Tulcea, Vaslui, Vrancea. Dintre organizaţiile din Bucureşti, cele cu zero membri cotizanţi sunt Sector 1, Sector 2, Sector 3 şi Sector 6.

Totodată, FC a beneficiat de donaţii peste pragul de 10 salarii minime în valoare de 1.233.529 de lei, între cei mai generoşi sponsori numărându-se Florin Bolchiş (92.990 de lei), Adrian Semcu (50.000 de lei) şi Eusebiu Gabriel Ducu (49.900 de lei), dar şi SC Celco SA (80.000 de lei), Ziggy Construct (50.000 de lei), alături de Asociaţia pentru Cultură Democratică (182.000 de lei), coordonată de Gabriel Biriş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici