Fost ministru, îndemn pentru colegii din PSD: Să renunţăm la peremisme, să renunţăm la „stilul mitralieră”

Titus Corlăţean a cerut, la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, liderilor de partid să renunţe „la peremisme şi la stilul mitralieră”. Corlăţean a atras atenţia că PSD are nevoie de lideri care vorbesc corect limba română, ştiu şi limbi străine şi sunt buni comunicatori.

1324 afișări
Imaginea articolului Fost ministru, îndemn pentru colegii din PSD: Să renunţăm la peremisme, să renunţăm la „stilul mitralieră”

Fost ministru, îndemn pentru colegii din PSD: Să renunţăm la peremisme, să renunţăm la „stilul mitralieră”

Corlăţean a afirmat, în faţa delegaţilor, că există colegi în PSD care nu realizează că s-au schimbat timpurile şi că este nevoie de inteligenţă politică şi înţelepciune pentru ca unii să îşi facă propria introspecţie.

„Suntem într-un moment dificil pentru PSD. Este pe de o parte rezultatul unor greşeli pe care şi noi le-am făcut, şi în organizaţia asta de partid judeţeană, unele şi la nivel naţional”, a spus Corlăţean.

Acesta a adăugat că este pentru prima dată în 30 de ani, în România, când „avem de-a face cu o obsesie a actualei puteri de a acapara puterea absolută în stat”.

„Să renunţăm la peremisme, să renunţăm la stilul Mitralieră, să renunţăm la lucruri care nu ne atrag electoratul. Să ieşim, să prezentăm echipe de bună calitate”, a afirmat Corlăţean, cu referire la Cătălin Rădulescu, poreclit „Mitralieră”.

Corlăţean a spus că PSD are nevoie de oameni pregătiţi profesional şi politic, „care să vorbească corect româneşte, să mai ştie şi nişte limbi străine, să fie buni comunicatori publici şi politici”.

Pentru conducerea PSD Dâmboviţa candidează actualul lider Rovana Plumb şi deputatul Corneliu Ştefan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
corlăţean,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici