Fosta soţie a lui Buzatu: I-am cerut explicaţii lui Ciolacu, nu ştiu de ce am fost suspendată

Fosta soţie a lui Dumitru Buzatu, senatoarea Gabriela Creţu, spune că i-a cerut explicaţii liderului partidului, Marcel Ciolacu, pentru că nu ştie de ce a fost suspendată din partid: „Am fost soţia lui cu mult timp în urmă. Care este legătura mea?”.

2607 afișări
Imaginea articolului Fosta soţie a lui Buzatu: I-am cerut explicaţii lui Ciolacu, nu ştiu de ce am fost suspendată

Fosta soţie a lui Buzatu: I-am cerut explicaţii lui Ciolacu, nu ştiu de ce am fost suspendată

Senatoarea Gabriela Creţu a declarat, sâmbătă, la Antena 3 CNN, că va contesta suspendarea sa din partid la Comisia de Integritate, deoarece i se asociază o acuzaţie pe care nu o merită, „absurdă”.

„Am fost soţia lui cu mult timp în urmă. Care este legătura mea?”, a întrebat Gabriela Creţu, continuând apoi: „ştiţi dumneavoastră că oamenii care sunt divorţaţi păstrează detalii?”.

La remarca portivit căreia averea lui Buzatu nu s-a strâns de ieri pe azi, senatoarea a răspuns: „nici eu nu sunt despărţită de el de ieri, de astăzi. Suntem despărţiţi de dinainte ca eu să fiu membru în Parlament şi divorţaţi din 2015, deci de 8 ani”.

Gabriela Creţu a adăugat că, dacă fostul ei soţ a făcut ceva, va decide instanţa: „eu, ca membră de partid, ştiu că a construit organizaţia de la Vaslui”.

Dumitru Buzatu a fost exclus din PSD, sâmbătă, cu unanimitate de voturi. În locul său a fost numit interimar Dragoş Benea.

Tudor Buzatu, fiul liderului vasluian, a demisionat din funcţia de secretar de stat.

De asemenea, Ciolacu a spus că a propus suspendarea din funcţia din membru al PSD a senatoarei Gabriela Creţu.

Dumitru Buzatu a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii DNA Iaşi, după ce a fost prins vineri seara în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obţină un contract.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici