Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, reacţionează la declaraţia Gabrielei Firea: Întotdeauna încerci să te caţeri pe predecesor. Înţeleg, până la un punct

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a reacţionat vineri la declaraţia Gabrielei Firea potrivit căreia în Bucureşti sunt investiţii neterminate de zece ani, spunând că “întotodeauna încerci să te caţeri pe predecesor” şi că poate “înţelege multe, dar până la un punct.”

1693 afișări
Imaginea articolului Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, reacţionează la declaraţia Gabrielei Firea: Întotdeauna încerci să te caţeri pe predecesor. Înţeleg, până la un punct

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, reacţionează la declaraţia Gabrielei Firea: Întotdeauna încerci să te caţeri pe predecesor. Înţeleg, până la un punct (Imagine: Alexandru Mihailescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Sorin Oprescu a fost prezent vineri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru judecarea unei cereri din dosarul în care este cercetat. La ieşirea din sediul instanţei, fostul primar al Capitalei a reacţionat la declaraţia făcută de Gabriela Firea, joi seară, la ceremonia de învestire în funcţia de primar. Aceasta a spus că “în Bucureşti sunt obiective de investiţii deschise care sunt în stadiu incipient de peste zece ani de zile pentru că nu au fost verificate, pentru că nu le-a păsat ”.

“Trebuie să spună şi doamna Firea câte ceva. Întotdeauna trebuie să încerci să te caţeri pe predecesor. Mai cu grijă. Nu îmi afectează stima pentru dânsa. Înţeleg şi eu multe lucruri, dar până la un punct”, a declarat Oprescu.

Gabriela Firea a declarat joi seară că în Bucureşti "vom intra, din păcate, în cartea recordurilor la exemple 'aşa nu'".

"În ceea ce mă priveşte, niciun obiectiv de investiţii nu îşi va mai depăşi termenele stabilite, pentru că în mandatul meu niciun contract nu se va mai semna în Primaria Capitalei fără penalităţi usturătoare pentru toţi cei care cred că vin să participe la licitaţii pentru primărie, pe urma subcontractează lucrarile şi lasă Capitala în şantier", a spus Firea.

Întrebat dacă Firea ar putea fi o „gospodină mai bună”, Sorin Oprescu a precizat :“Este interpretarea pe dos a sintagmei- dacă vrei să afli ceva, vorbeşte cu o femeie. Dacă vrei să faci ceva, vorbeşte cu un bărbat”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici