Fostul primar al Sectorului 5 a demisionat din PSD

  • Deputatul Daniel Florea a demisionat, joi, din PSD.
  • El precizează că nu se înscrie în altă formaţiune politică.
  • Florea a fost primar al Sectorului 5 din Capitală.
894 afișări
Imaginea articolului Fostul primar al Sectorului 5 a demisionat din PSD

„Astăzi (joi - n.r.), am demisionat din Partidul Social Democrat. Este o decizie asumată, gândită îndelung şi în deplină conformitate cu principiile mele personale, profesionale şi politice. Nu plec la alt partid”, anunţă Daniel Florea.

Florea intenţionează să candideze la Primăria Sectorului 5, după ce Cristian Popescu Piedone a fost condamnat în dosarul Colectiv, însă, potrivit unor surse din PSD, nu se bucură de susţinerea social-democraţilor.

Ulterior, Florea a negat că intenţionează să candideze la Primăria Sectorului 5.

„Nu candidez şi nu am avut niciodată intenţia de a candida la alegerile locale parţiale pentru funcţia de Primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid. Dar nu sunt de acord ca PSD să susţină un candidat fără activitate politica în PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid”, a completat Florea..

Daniel Florea a fost primar al Sectorului 5 între 2016 şi 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici