Fostul primar interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a părăsit UNPR şi s-a înscris în MP

Fostul primar interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că a părăsit UNPR pentru a se înscrie în Mişcarea Populară, afirmând că îşi propune să râmână în administraţia publică locală.

1042 afișări
Imaginea articolului Fostul primar interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a părăsit UNPR şi s-a înscris în MP

Fostul primar interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a părăsit UNPR şi s-a înscris în MP (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Fostul primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, înscris recent în Mişcarea Populară a participat, sâmbătă, la Colegiul Naţional al formaţiunii, unde a declarat pentru MEDIAFAX că îşi propune să rămână în admnistraţia publică locală, afirmând că sunt discuţii cu privire la asumarea unei candidaturi, însă, nu a fost luată nicio decizie încă.

Consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin a fost desemnat primar interimar al Capitalei pe 15 septembrie, după ce a fost numit viceprimar în locul lui Cornel Pieptea (PNL), care a demisionat. Celălalt viceprimar, Dan Darabonţ (PSD), a anunţat că partidul din care face parte nu face nicio propunere pentru postul de primar interimar, consilierii PSD fiind minoritari. După desemnarea lui Marin primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, poziţia de viceprimar lăsată vacantă de cel dintâi.

Marin a fost demis prin votul consilierilor generali în luna noiembrie, în locul său fiind desemnat liberalul Răzvan Sava. Ştefănel Dan Marin a intrat în atenţia presei şi după un episod controversat, când a avut o reacţie nervoasă într-o discuţie telefonică, înjurând atunci când un jurnalist i-a cerut opinia în legătură cu probleme de la RADET şi cu furnizarea căldurii în Bucureşti, în această iarnă.

Ştefănel Dan Marin a fost contactat în noiembrie de un jurnalist Europa FM, care l-a rugat să precizeze care este punctul său de vedere în contextul în care RADET a anunţat din nou că bucureştenii ar putea rămâne fără căldură şi apă caldă în aproximativ o săptămână. "În acest moment nu se poate. Vă rog frumos după-amiază şi, dacă se poate, vă răspund cu mare drag", a răspuns primarul.

Jurnalistul a insistat să primească un răspuns, iar primarul l-a întrebat cum a motivat preşedintele CA al RADET declaraţia pe care a făcut-o: "Şi cum a motivat, domle, această declaraţie? Că sunt şi eu curios. (...) Acolo vorbim de un buget de investiţii, nu vorbim de subvenţie pe care în momentul de faţă au luat-o şi în avans".

În momentul în care reporterul l-a rugat să repete o informaţie, precizând că nu a înţeles, primarul general interimar a răspuns printr-o înjurătură, după care a închis.

Ştefănel-Dan Marin este consilier general din 2012, fiind ales pe listele PPDD, care din iunie 2015 a încheiat o fuziune prin absorbţie cu UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici