Fostul tenisman Ilie Năstase a venit la Guvern şi a lăsat o rachetă de tenis pentru Joe Biden - FOTO

Fostul tenisman Ilie Năstase a venit la Palatul Victoria, în timpul întâlnirii premierului Victor Ponta cu vicepreşedintele american, Joe Biden, el declarând agenţiei MEDIAFAX că a lăsat o rachetă de tenis pentru oficialul american.

1317 afișări
Imaginea articolului Fostul tenisman Ilie Năstase a venit la Guvern şi a lăsat o rachetă de tenis pentru Joe Biden - FOTO

Fostul tenisman Ilie Năstase a venit la Guvern şi a lăsat o rachetă de tenis pentru Joe Biden

Ilie Năstase a venit îmbrăcat în haine de gală de ofiţer.

Vicepreşedintele american a ajuns la Guvern în jurul orei 11.30, pentru discuţii cu premierul Victor Ponta şi o parte dintre miniştri.

În aprilie 2008, în timpul vizitei preşedintelui SUA George W. Bush la Bucureşti, Ilie Năstase a venit de asemenea la Guvern, unde oficialul american discuta cu premierul Tăriceanu, pentru a discuta cu Bush.

"Am văzut la televizor că preşedintele Bush urma să vină la Guvern şi, cum stau la două minute de Palatul Victoria, l-am sunat la telefon pe premierul Tăriceanu, pentru a-l întreba dacă pot să vin şi eu. Mă cunosc cu preşedintele american şi toată familia Bush este mare amatoare de tenis, în special Bush senior, cu care am jucat tenis în anii 1973-1974", a declarat atunci agenţiei MEDIAFAX Ilie Năstase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici