FOTO - MESAJUL care a apărut peste noapte, scris cu vopsea galbenă, pe gardul casei lui Liviu Dragnea, din Alexandria

Pe gardul casei preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, de pe strada Ion Creangă, din Alexandria, a apărut scris, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, mesajul „Demisia”. Poliţiştii din Teleroman spun că nu există sesizare în acest caz.

9961 afișări
Imaginea articolului FOTO - MESAJUL care a apărut peste noapte, scris cu vopsea galbenă, pe gardul casei lui Liviu Dragnea, din Alexandria

Mesajul „Demisia”, scris cu vopsea galbenă pe gardul casei lui Liviu Dragnea, din Alexandria

Cuvântul „Demisia” a apărut scris cu vopsea galbenă pe gardul casei din Alexandria, situată pe strada Ion Creangă, unde locuia Liviu Dragnea, înainte de a fi preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Potrivit Poliţiei Teleorman, nu există nicio sesizare referitoare la o posibilă vandalizare, în acest caz, astfel că nu se face anchetă.

„Nu facem nicio anchetă în acest caz, deoarece nu există nicio plângere sau sesizare cu privire la acest aspect”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Iulian Orbeşteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici