Lista celor 8 social-democraţi care au votat pentru DEMISIA lui Liviu Dragnea de la şefia PSD

Lista membrilor PSD care au votat pentru demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului conţine 8 nume, printre care se numără şi cei trei semnatari ai scrisorii, Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, potrivit surselor politice ale MEDIAFAX.

6816 afișări
Imaginea articolului Lista celor 8 social-democraţi care au votat pentru DEMISIA lui Liviu Dragnea de la şefia PSD

Lista social-democraţilor care au votat pentru demisia lui Liviu Dragnea de la şefia PSD

Lista este completată de fostul premier Mihai Tudose, Robert Negoiţă, Marcel Ciolacu, Marian Neacşu şi Niculae Bădălău. A fost o singură abţinere la votul de vineri seară dat în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, cea a liderului organizaţiei de tineret a partidului, Gabriel Petrea.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a contrazis-o vineri pe Gabriela Firea, după şedinţa Comitetului Executiv, spunând că au fost 56 de voturi pentru susţinerea sa în şedinţa CEx, 8 pentru demisie şi o abţinere, nu 39 "pentru", 10 "împotrivă" şi o abţinere, aşa cum spunea primarul general.

"Am discutat şi despre faptul, le-am cerut colegilor mei, ca săptămâna viitoare să suspendăm toate alegerile în organizaţii până după referendumul din 7 octombrie. Doar o precizare aritmetică, totuşi sunt inginer. Au fost 64 de membri cu drept de vot, 56 au votat pentru susţinerea continuării mandatului de către mine, 8 împotrivă şi o abţinere a domnului Gabriel Petrea",a afirmat Dragnea, la finalul şedinţei CExN al PSD de vineri.

Clarificările preşedintelui PSD au venit în contextul în care Gabriela Firea a declarat vineri că s-a supus la vot doar un punct din scrisoarea nemulţumiţilor, iar votul a fost: 10 voturi ca Liviu Dragnea să facă un pas lateral, 39 să continue şi o abţinere.

În prealabil, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că în şedinţa Comitetului Executiv Naţional PSD au fost prezenţi 64 de membri, înregistrându-se 8 voturi împotrivă, 55 de voturi pentru şi o abţinere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici