Fritz acuză o „coaliţie conjuncturală” între PNL, PSD şi Pro România în Consiliul Local Timişoara

  • Primarul Dominic Fritz acuză formarea unei „coaliţii conjuncturale între PNL, PSD şi Pro România” în Consiliul Local Timişoara.
  • Scopul acesteia este, în opinia primarului, „să-mi caute mie domiciliul, nu să lucreze pentru Timişoara”.
1373 afișări
Imaginea articolului Fritz acuză  o „coaliţie conjuncturală” între PNL, PSD şi Pro România în Consiliul Local Timişoara

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Am constatat, cu regret, că în Consiliul Local Timişoara s-a format o coaliţie conjuncturală între PNL, PSD şi Pro România al cărei obiectiv este să-mi caute mie domiciliul, nu să lucreze pentru Timişoara. Şi-au investit energia şi votul dat de timişoreni într-o hotărâre de Consiliu Local care încearcă să ne oblige să ne publicăm actele de identitate pe site-ul Primăriei. Marius Craina, fost candidat Pro România, şi-a însuşit punctul de vedere din realitatea alternativă a fostului primar Robu că ceva nu ar fi în regulă cu actele mele. Ideea de bază este că biroul electoral şi judecătorii, care au confirmat alegerea mea, au greşit cumva şi de aceea ar fi obligaţia mea să dovedesc încă o dată, public, că stau în Timişoara. A iniţiat acest HCL susţinut şi votat de PNL, PSD şi Pro România, deşi li s-a atras atenţia din partea secretarului general al primăriei că proiectul este ilegal”, a scris pe Facebook Dominic Fritz.

Acesta susţine că Pro România şi Craina, PNL şi Nicolae Robu au pierdut alegerile pentru că „s-au ocupat de penibile jocuri politice şi probleme false, nu de provocările şi ambiţiile oraşului”. El susţine că este vorba despre un război politic al unor persoane şi partide care nu pot accepta că timişorenii au făcut o alegere.

„Este singurul proiect de hotărâre pe care Pro România l-a adus la masă în acest mandat, iar PNL nu a adus niciunul. Colegii liberali l-au votat însă, cot la cot cu PSD şi Pro România, probabil ca să distragă atenţia de la imensul scandal despre legitimitatea alegerilor lor interne: în PNL Timişoara avem două birouri locale paralele care se contestă reciproc. Pentru votul de azi, şi-au regăsit unitatea”, a mai scris Dominicu Fritz pe Facebook.

Acesta a anunţat că nu se va lăsa intimidat.

„Ca să fie clar ce hram poartă aceste atacuri, la sfârşitul dezbaterii a luat cuvântul avocatul domnului Craina, care a pierdut şi el de două ori cursa la primărie (2008: 0,24%, 2012: 0,39%). A pus întrebarea retorică cum se comportă un primar <german> într-un consiliu local <român>”, a mai scris primarul Timişoarei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici