Funar vrea alegeri generale în primăvara anului viitor

Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, se pronunţă pentru organizarea simultană a alegerilor generale şi a celor pentru Parlamentul European în primăvara anului 2009.

11 afișări
Imaginea articolului Funar vrea alegeri generale în primăvara anului viitor

Funar vrea alegeri generale în primăvara anului viitor (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi s-ar părea potrivit să aibă loc simultan alegerile pentru Parlamentul României cu alegerile pentru Parlamentul European”, a declarat, vineri, Funar, într-o conferinţă de presă.

Secretarul general al PRM a spus că a discutat cu parlamentari de la alte partide şi cei mai mulţi înclină pentru suprapunerea alegerilor parlamentare din România cu cele pentru PE, susţinând că românii au avut parte de prea multe alegeri în acest an şi anul trecut.

"Am avut două referendumuri, plus alegeri cu patru buletine de vot, iar dacă se intră cu balamucul cu alegerile uninominale în noiembrie, este posibil ca puţini cetăţeni să meargă la vot. Apoi în februarie-martie 2009 vin cele europarlamentare şi în noiembrie cele prezidenţiale. Ar apărea, în plus, şi o cheltuială dublă”, a argumentat Gheorghe Funar.

Potrivit senatorului, această poziţie va fi discutată şi în cadrul forurilor de conducere a PRM.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici