Gabriel Oprea, preşedintele UNPR: Partidul va merge singur la alegerile europarlamentare

Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că partidul va merge singur la alegerile europarlamentare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

594 afișări
Imaginea articolului Gabriel Oprea, preşedintele UNPR: Partidul va merge singur la alegerile europarlamentare

Gabriel Oprea, preşedintele UNPR: Partidul va merge singur la alegerile europarlamentare

Aflat la Iaşi, la o conferinţă regională a organizaţiilor UNPR, Gabriel Oprea a declarat că partidul său va participa de unul singur la alegerile europarlamentare, umând să înceapă strângerea celor 200.000 de semnături pentru a se înscrie în cursa electorală.

„Ne pregătim pentru alegerile europarlamentare. Organizaţia Iaşi trebuie să obţină pentru alegerile europarlamentare 25.000 de semnături valide. Un partid politic pentru a putea participa la europarlamentare are nevoie de minim 200.000 de semnături valide. Nu avem un obiectiv strategic. Ne propunem să obţinem cât mai multe voturi", a declarat liderul UNPR.

Gabriel Oprea a adăugat că „România are nevoie de oameni serioşi, oameni care se ţin de cuvânt şi are nevoie de dreptate şi de solidaritate mai multă”.

„Mergem singuri la alegerile europarlamentare. (...) Pentru alegerile locale de anul viitor ne propunem peste 10%, la fel şi la alegerile generale. Până în iunie vom avea Comitet Executiv Naţional şi vom stabili ce vom face la prezidenţiale”, a spus Gabriel Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici