Gabriela Firea, aleasă lider al PSD Bucureşti: Mă bucur că la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste

Gabriela Firea a fost aleasă, luni, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti. Primarul general al Capitalei a declarat, după anunţarea votului, că se bucură că la sediul central al partidului „nu se mai urzesc planuri nefaste” pentru Bucureşti.

723 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, aleasă lider al PSD Bucureşti: Mă bucur că la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste

Gabriela Firea, aleasă lider al PSD Bucureşti: Mă bucur că la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste

„Ziua de azi şi momentul pe care l-am trăit împreună nu ar fi putut avea loc dacă după 10 amânări în 4 ani actuala conducere a partidului nu ar fi acceptat să organizăm conferinţă de alegeri la Bucureşti. Asta este, din păcate, situaţia şi tristul adevăr. Atât eu şi colegii mei care ieşisem din mandat, pentru că termenul era depăşit, a trebuit să suportăm umilinţa de a ni se amâna lună de lună, an de an organizarea unei conferinţe pentru a avea legitimitate. Nu spun că în calitate de preşedinte interimar nu mi-am făcut treaba. Mi-am făcut-o atât eu, cât şi colegii mei, preşedinţii de la sectoare. Dar cred că era un semnal acolo undeva. La Bucureşti nu se dorea să fim o organizaţie unită, închegată, dezbinarea a folosit”, a afirmat Gabrila Firea, după ce a fost aleasă în funcţia de lider al PSD Bucureţi, în conferinţa de alegeri de luni.

Ea a mulţumit liderului interimar al PSD Marcel Ciolacu şi secretarului general interimar al PSD Paul Stănescu, cel care a prezentat rezultatul votului.

„Mă bucur că în acest moment la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste pentru Bucureşti. Mulţumesc preşedintelui PSD Marcel CIolacu, mulţumesc secretarului general Paul Stănescu şi vă mulţumesc dvs”, a conchis Firea.

Gabriela Firea a fost unicul candidat la funcţia de lider al PSD Bucureşti, iar votul a fost unul deschis, prin ridicarea mâinii.

Marcel Ciolacu: A existat o temere a fostei conduceri a PSD faţă de primarul general

Marcel Ciolacu a declarat, luni, că fosta conducere a PSD a avut o temere faţă de primarul general al Capitalei Gabriela Firea. El a precizat că o susţine pe aceasta pentru un nou mandat la Primăria Bucureştiului.

„Trebuie să fac o mărturisire. În opinia mea, partidul nu a sprijinit organizaţia PSD Bucureşti pe măsura aportului pe care l-a avut Gabriela Firea. Partidul putea şi trebuia să o sprijine pe Gabriela Firea ca primar general, pentru că a fost trei ani la guvernare, şi cei care au condus acest partid puteau face mai mult pentru Bucureşti. Înţeleg că a existat o temere a fostei conduceri a PSD faţă de primarul general. Gabi este al doilea cel mai votat om politic din România şi liderul cu cele mai multe voturi din partidul nostru. Acesta cred că e motivul, Gabi, pentru care unii din conducerile anterioare ale partidului s-au temut de ascensiunea ta şi au încercat să-ţi tragă frâna de mână. A fost însă extrem de păgubos ce au făcut, atât pentru ei, cât mai ales pentru partid în ansamblul său. Eu sunt alături de Gabriela Firea şi vreau să o sprijin să fie cât mai puternică, şi în partid şi la Primărie”, afirmat Marcel Ciolacu, luni, la conferinţa de alegeri de la PSD Bucureşti.

El a adăugat că în cazul în care FIrea ar câştiga alegerile locale de anul viitor, asta ar însemna că PSD este puternic în toată ţara.

„Eu sunt alături de Gabriela Firea şi vreau să o susţin, pentru că ştiu un lucru, dacă Gabi este puternică la Bucureşti, atunci PSD va fi puternic în întreaga ţară. PSD trebuie să câştige alegerile în Bucureşti, dacă am câştigat aici, vă asigur că vom câştiga în întreaga ţară”, a completat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a subliniat că „adversarii politici” o atacă pe Gabriela Firea, chiar şi prin decizii guvernamentale.

„Gabriela Firea este, cu certitudine, cel mai bun candidat pentru alegerile locale de anul viitor. Advesarii noştri ştiu şi ei, de aceea, o atacă în fiecare zi, în fiecare declaraţie, şi mai nou, în fiecare decizie guvernamentală. Au pus toată propaganda, toţi postacii s-o atace pe Gabriela Firea. Pe Facebook, se vede câtă resursă umană şi financiară aruncă în joc pentru a o ataca. Ei se tem de Gabriela Firea”, a explicat Ciolacu.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
psd bucureşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici