Gabriela Firea: Am lansat doua servicii care s-au dovedit extrem de utile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anunţat prin intermediul unei postări pe pagina s-a de Facebook că cele două servicii lansate de PMB s-au dovedit eficiente.

1947 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Am lansat doua servicii care s-au dovedit extrem de utile

Gabriela Firea: Am lansat doua servicii care s-au dovedit extrem de utile

Gabriela Firea a precizat că pe platforma "pacient.assmb.ro" s-au înscris peste 2600 de persoane, iar dintre acestea 2200 de cazuri au fost rezolvate.

Şi serviciul de call-center pus la dispoziţie de PMB s-a dovedit eficient, în opinia Primarului general.

Motivele pentru care oamenii au apelat sunt diferite în funcţie de vârstă. Cu precădere au folosit linia telefonică cei de peste 70 de ani cu o proporţie de 70% din numărul total de apeluri.

"Cei tineri, aproximativ 30% dintre apelanţi, au avut nevoie de eliberare de reţete din partea unui medic sau de concedii medicale", a precizat Gabriela Firea.

Directorul medical al ASSMB a spus că digitalizarea unităţiilor medicale este o prioritate a instituţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici