Gabriela Firea îi critică pe demnitarii care încălcă regulile: Au subminat efortul de combatere a pandemiei

Senatorul Gabriela Firea îi critică pe demnitarii care au încălcat restricţiile. Au subminat efortul general de combatere a pandemiei, susţine reprezentantul PSD care îi oferă drept exemplu pe Raluca Turcan, Vlad Voiculescu şi Ludovic Orban.

134 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea îi critică pe demnitarii care încălcă regulile: Au subminat efortul de combatere a pandemiei

Gabriela Firea îi critică pe demnitarii care încălcă regulile: Au subminat efortul de combatere a pandemiei

Gabriel Firea a scris un mesaj pe Facebook în care susţine că „prin încălcarea propriilor reguli impuse oamenilor simpli, cei de la putere şi-au pierdut orice brumă de credibilitate şi au subminat efortul general de combatere a pandemiei prin atitudinea iresponsabilă a miniştrilor”.

Firea îi oferă drept exemplu pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, care a fost văzut fără mască în Parlament şi pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, care nu a purtat mască la o acţiune de plantat arbori. De asemenea, nu a fost omis incidentul în care fostul premier Ludovic Orban a fost fotografiat în clădirea Guvernului la „o petrecere cu trabucuri şi cu whisky”.

„Nu are cum să mai existe responsabilitate şi conformare voluntară, când miniştrii Sănătăţii şi al Muncii, în loc să fie modele de conduită, sfidează şi încalcă fără jenă, în public, restricţiile impuse oamenilor de rând! Guvernanţii nu sunt simpli cetăţeni! Ei sunt cei care decid, deci au obligaţii suplimentare faţă de oamenii obişnuiţi! Ei nu-şi pot permite nici măcar să fie neglijenţi în perioade precum aceasta, de pandemie şi de risc maxim la adresa sănătăţii publice! În schimb, exponenţii actualei puteri au furnizat exemple repetate că nu dau doi bani pe legea pe care o impun oamenilor de rând”, susţine Gabriela Firea.

Concluzia senatorului PSD este că din motivele expuse s-a prăbuşit încrederea populaţiei în restricţiile menite să combată pandemia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici