Gabriela Firea, invitată să candideze la parlamentare în afara Capitalei

Primarul general în funcţie al Capitalei, Gabriela Firea, este invitată să candideze la alegerile parlamentare în judeţul Bacău. „Băcăuanii sunt întotdeauna uniţi, indiferent de distanţele care îi separă”, spune liderul organizaţiei PSD Bacău, Dragoş Benea.

587 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, invitată să candideze la parlamentare în afara Capitalei

Gabriela Firea, invitată să candideze la parlamentare în afara Capitalei

„Aş fi onorat, în calitate de preşedinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizaţiei judeţene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea! Doamna Firea ne-a sprijinit în campania pentru alegerile locale şi am convingerea că o parte importantă din victoria noastră, împotriva dreptei unite, i se datorează cu prisosinţă, cu atât mai mult cu cât în judeţul Bacău, caz singular între judeţele din ţară, PSD a fost - cu adevărat - singur împotriva tuturor”, scrie pe Facebook Dragoş Benea.

Preşedintele PSD Bacău apreciază că sprijinul „ferm şi prompt” primit din partea Gabrielei Firea este „o dovadă în plus că băcăuanii sunt întotdeauna uniţi, indiferent de distanţele care îi separă”.

„Cu atât mai firesc, mi se pare, ca lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare să fie deschisă de o băcăuancă ce nu a întârziat să ne dea o mână de ajutor atunci când aceasta i-a fost cerută”, adaugă liderul PSD Bacău.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că Gabriela Firea va fi „numărul unu la Bucureşti” pe lista partidului pentru Senat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
candidatură,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici