Gabriela Firea l-a primit în audienţă pe protestatarul „Ceauşescu” după ALTERCAŢIA din faţa sediului PSD | FOTO, VIDEO

Primarul Gabriela Firea l-a primit, miercuri, în audienţă pe Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, pentru a discuta propunerile acestuia pentru comemorarea eroilor Revoluţiei. Întâlnirea vine după ce, marţi seară, Firea a avut o altercaţie cu Moroşanu în faţa sediului PSD.

39794 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea l-a primit în audienţă pe protestatarul „Ceauşescu” după ALTERCAŢIA din faţa sediului PSD | FOTO, VIDEO

Gabriela Firea l-a primit în audienţă pe protestatarul Ceauşescu după ALTERCAŢIA din faţa sediului PSD | FOTO, VIDEO

„Primarul General, Gabriela Firea, l-a primit astăzi (miercuri, n.r.) în audienţă pe Marian Tivilic Moroşanu, membru al Asociaţiei 21 Decembrie. În cadrul întâlnirii, acesta a avut mai multe solicitări şi propuneri pentru revoluţionari dar şi pentru comemorarea eroilor căzuţi în Revoluţia din decembrie 1989. Astfel, acesta a propus că la intrările în oraş să fie montate panouri pe care să scrie "Bucureşti, oraş martir", potrivit decretului nr. 40/1990, privind măsuri pentru comemorarea eroilor Revoluţiei”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Totodată, în sursa citată mai este subliniat că Moroşanu a mai solicitat remontarea, în pasajul Universităţii, a plăcii comemorative care a fost demontată odată cu renovarea pasajului, care a avut loc în perioada 2007-2008.

„Primarul General l-a asigurat pe domnul Moroşanu că problemele semnalate se vor rezolva cu celeritate, toate solicitările prezentate de acesta urmând a primi răspuns. Referitor la alte probleme semnalate de Marian Tivilic Moroşanu, edilul şef a explicat că o parte din acestea vor fi soluţionate de direcţiile de specialitate din cadrul Primăriei Capitalei, iar cele care sunt de competenţă altor instituţii, vor fi redirecţionate pentru soluţionare”, mai spun reprezentanţii Primăriei.

Întâlnirea a avut loc, chiar dacă, marţi seară, Gabriela Firea a fost enervată de strigătele protestatarului rezist Ceauşescu, la ieşirea de la şedinţa PSD, spunând că are informaţii că acesta este plătit de o persoană care a candidat pe listele europarlamentare ale unui partid.

"Sunteţi o persoană care vă faceţi de râs şi v-am dat şi în judecată. Cine v-a plătit să veniţi aici? Vă spun eu cine v-a plătit. Vreţi să vă spun. Dar ce credeţi că ne e frică de un domn care vine şi ţipă la noi. E o persoană certată cu legea, care a venit în faţa casei mele şi i-am făcut şi plângere. Şi e plătită de o persoană aflată pe lista la europarlamentare a unui partid", a declarat Gabriela Firea.

Cel care striga marţi, în faţa sediului PSD a fost protestatarul Marian Moroşanu, poreclit ”Ceauşescu”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici